Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar tőlem mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar tőlem mindenki csak szexet?

Figyelt kérdés

Jó ideig nem akartam kapcsolatot egy ideje viszont elkezdtem ismerkedni, társkeresőzni.

Nem vagyok egy vékony lány nagy mellem, fenekem ès csípőm van, 17kg-ot fogytam és kicsit azért így jobban érzem magam de így sem vagyok egy modell alkat.

A melleim zavarnak így próbálok úgy öltözni kevésbé látszodjanak, de igazából mostanság viselem ami kényelmes és jól érzem magam benne, de már egy kicsit nagyobb dekoltázsú felsőt sem merek felvenni mert a férfiak beszólnak..

Az életben és a társkeresőn is nem volt még olyan férfi aki a szexen kívűl mást akart volna tőlem, pedig nem adok olyan jeleket sem, hogy alkalmit keresnék. Kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, szeretnék valakivel boldog lenni de mindenki csak egy dugásra alkalmasnak néz.

Huszonéves nőként is szűz vagyok, és szeretném egy olyannal az első alkalmat akivel hosszú távra tervezhetek, de már kezdek lemondani erről.

Hogyan változtassak esetleg, hogy ne nézzenek ennyire könnyen megkaphatónak?

Lehetséges egy időre abba is hagyom a társkeresést...

2022. okt. 16. 11:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
43%
Rajzolt szemöldök, az persze, az. 🤣
2022. okt. 20. 09:13
 42/61 A kérdező kommentje:

40.

Nem gondolom, hogy én ilyen nő lennék, sőt egyaltalán nem vagyok egy "rajzolt szemöldökű buta muff"!

A szar életemet sem egy faszinak kell megoldani, de miért ne vágyhatnék egy társra aki mellett boldog lehetek.🤷🏻‍♀️

2022. okt. 20. 09:16
 43/61 anonim ***** válasza:
75%
Itt minden pasi azt hiszi, hogy a nők csak az alfa pasikra buknak.
2022. okt. 20. 09:19
 44/61 anonim ***** válasza:
67%

32.

162 cm vagyok, viszont évekig sportoltam éspst is sportolok. Plusz fizikai munkát végzek nap mint nap. Nyilván annak nehezebb, aki nem így tesz.

33. Mondtam nem szólok bele, de 40-nek nagyon igaza van. Az, amit hiányolsz, az egy felszínes dolog. De nyilvan, aki szeret ribi lenni, tegyen így. Mert azok néznek ki úgy.. :/

2022. okt. 20. 09:26
 45/61 anonim ***** válasza:
18%
Köszönöm szépen, leszek is ribi újra.
2022. okt. 20. 09:28
 46/61 anonim ***** válasza:
67%

45. Akinek nem fontos a tartása, annak egészségére.

Én nem vagyok az, mégis sokan oda vannak értem. Jobb, mint ribinek lenni. Menj le az edzőterembe, hátha segít. :)

2022. okt. 20. 09:36
 47/61 anonim ***** válasza:

46

XDDDD

2022. okt. 20. 09:43
 48/61 anonim ***** válasza:
28%

Milyen tartás gec-hi??? :D

Hogy lesz valakiből ribi, mert sminkeli magát? :D

Én nem vagyok az, mégis sokan oda vannak értem - Mert szerinted nincsenek kiéhezett pasik, akik buknak a csülkökre? :D

Jobb, mint ribinek lenni. - hagy tudjam már én jobban mi a jó nekem. Könyörgöm :D

Menj le az edzőterembe, hátha segít- már mint abban, hogy könnyebb legyen a pénztárcám ? :D

2022. okt. 20. 09:47
 49/61 anonim ***** válasza:
89%
48. Ahogy te kinéztél, na az kb R*bancság. Vagy neked a 20 vakolat valami?
2022. okt. 20. 09:55
 50/61 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, lemaradt hogy kg.

De inkább kislányoknak nem is folytatok vitát, szánalmas vagy és kész. 45 kg ide vagy oda. :/

2022. okt. 20. 09:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!