Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakon tényleg mindenki csak szexet akar?
"tényleg mindenki csak szexet akar"
" nagyrészt ilyenek írtak"
Na most mölik?
Komoly kapcsolatot persze, hogy nehéz találni. Főleg társkeresőn, ahol szinte csak megkeseredett srácok vagy kanos tinik vannak.
F
Nem.
Férfi vagyok, az előző párom ott ismertem meg, sok évet voltunk együtt. Most is komoly kapcsolatot keresek.
Sajnos, a csak szexet kereső, minden nőt megkapni képes (és emiatt kapcsolatban nem gondolkozó) férfiak miatt erre sok esély nincs, a nők kiválasztják az első 2-3 legvonzóbb jelentkezőt akik aztán vagy le fektetik őket, vagy csak rádöbbentik, hogy max szex lesz, és a vége a "minden férfi szexet akar, törlöm magam".
Sajnos
Én is hasonlót tapasztalok, de szerintem egyszerű oka van. Aki csak szexet akar, az azonnal akarja és nincs vesztenivalója ráírkálni mindenkire, aki csak megtetszik.
Aki komolyat akar, az egyrészt körültekintőbb és általában 2-3 aktuális beszédpartnerrel elvan, vagy (és nem akarok általánosítani, meg semmi) azért köt ki társkeresőn is, mert élőben is csak várja a sültgalambot, ahogy ott is.
20L
Nem vagyok fent társkeresőn, de én biztosan randival nyitnék annak reményében, hogy később szex lesz a vége.
A komoly kapcsolat is erre épül. Meg társkeresőn mégis mit vár az ember? Néhány kép alapján nem az alapján fogsz dönteni, hogy mégis milyen a másik. Ismerkedsz olyanokkal akiket nem rugdosnál ki az ágyadból mert akit igen azzal komoly kapcsolat reményében mégis minek beszélgetni? Csak húznád az idejét vagy ő a tiédet.
Ennek ellenére biztosan akarnak komoly kapcsolatot is, de egyértelmű, hogy az elsődleges indok amiért egy férfi ír egy nőnek az, hogy szívesen lefeküdne vele. Csak megsúgom, a képeidre férfiaktól kapott facebook van instagramos lájkok legalább 90%-a azt jelenti, hogy megdugna vagy akár több.
Sok olyan komoly kapcsolatról tudok ahol első randin már volt szex. Meg olyanokról is ahol hónapokkal az első randi után volt szex és ugyanúgy lelépett a férfi. Többnyire nem ez határozza meg.
Jó tudni, hogy a másiknál hol van a határ, de összességében nem ez fogja eldönteni, hogy miből lesz komoly kapcsolat és miből nem, hanem alapvető hozzállás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!