Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon jóval kevesebb az olyan férfi, aki komoly kapcsolatot akar, mint nő?
Hát nem tudom. :)
Én inkább azt tapasztaltam, hogy a nagyon nyomulósak a szexre mennek. Akikkel meg akár hetekig is elbeszélgetek, vagy a szexre mennek és úgy látták nem tudnak engem elég gyorsan behálózni, vagy nem akartak semmit amúgy, csak unatkoztak, vagy összejött valaki mással... mindenesetre a helyes, értelmes beszélgetőpartnerek nekem eddig lekoptak. Van, akivel találkoztam, ebből egy nem tükrözte a valóságot, eggyel barátok lettünk, eggyel meg nem tudom mi volt a helyzet... jól alakult a randi, aztán mégsem folytatódott :) Jelenleg itt tartok.
Előző vagyok: Szerintem sokan ezeket az oldalakt kiegészítésre használják, éppen unatkoznak, vagy nincs valaki a láthatáron. A másik ugye a szexpartner keresésre.
Nem tudom ez a másik nem számára milyen, én nőként a már fentebb írtakat tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!