Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar tőlem mindenki csak szexet?
Jó ideig nem akartam kapcsolatot egy ideje viszont elkezdtem ismerkedni, társkeresőzni.
Nem vagyok egy vékony lány nagy mellem, fenekem ès csípőm van, 17kg-ot fogytam és kicsit azért így jobban érzem magam de így sem vagyok egy modell alkat.
A melleim zavarnak így próbálok úgy öltözni kevésbé látszodjanak, de igazából mostanság viselem ami kényelmes és jól érzem magam benne, de már egy kicsit nagyobb dekoltázsú felsőt sem merek felvenni mert a férfiak beszólnak..
Az életben és a társkeresőn is nem volt még olyan férfi aki a szexen kívűl mást akart volna tőlem, pedig nem adok olyan jeleket sem, hogy alkalmit keresnék. Kezd elmenni a kedvem az ismerkedéstől, szeretnék valakivel boldog lenni de mindenki csak egy dugásra alkalmasnak néz.
Huszonéves nőként is szűz vagyok, és szeretném egy olyannal az első alkalmat akivel hosszú távra tervezhetek, de már kezdek lemondani erről.
Hogyan változtassak esetleg, hogy ne nézzenek ennyire könnyen megkaphatónak?
Lehetséges egy időre abba is hagyom a társkeresést...
Kérdező, hosszabb beszélgetés után? :D
Nekem minden első, vagy második mondatuk a szex. Egyszerűen "Tinder katasztrófának" hívom az egészet.
Mikor vékony voltam tőlem is inkább kapcsolatot akartak, kinyitották az ajtót stb.
Mióta felszedtem 45 kg-ot azóta volt nem egyszer, hogy szó szerint rám csapták az ajtót. Semmibe vesznek, mint nő.
Le kell fogyni, ilyen egyszerű.
25
Nem értelmetlen válasz, mert nagyon jól leírtam a tapasztalataimat.
Ahhoz meg szerintem semmi köze senkinek mi miatt szedtem fel 45 kg-ot.
26. Nem leszólni akarlak, de aki nem tud 50 kg-osan nőies lenni és nem könnyűvérű, az 100kg-osan sem.
Ez az oldal választás kérdése.
Engem sosem határozott meg a kg-om, pedig én sem vagyok modell alkat. Mégis képes voltam kapcsolatot teremteni másokkal.
De azt sem értem, aki a külseje miatt szólta le a kérdezőt. Hisz nem is látja. Én nem beszólni akartam neked, csak egy tényt írtam le. Tudom milyen ezzel küzdeni, mindennap csinálom. Pedig rajtam nem 30-40 kg van, plusz izmos is vagyok.
27
Nem értem minek kell bele okoskodni másik életébe...
Nagyon jól emlékszem mi volt mikor 50 kilós, hosszú fekete hajam voltam agyon sminkelve. Mindennap kaptam volna ingyen kaját, annyian meghívtak vad idegenek, akik először láttak az utcán. Volt, hogy mondták "nézzed már milyen jó csaj" kivétel nélkül mindenki hurcolaszta a bőröndöm, pedig nem volt benne szinte semmi sokszor.
És nagyon jól tudom mi van most, hogy bánnak velem az emberek 80 kilósként, smink nélkül. Konkrétan beszólogatnak az utcán, hogy "kövér disznó", "láttad milyen kövér volt? Jézusom". Férfiak basszák rám az ajtót stb.
Le kell fogyni, ha azt akarod, hogy nőként bánjanak veled, ez ilyen egyszerű.
29. Az 50 kilós agyonsminkelt csajok az ékes példa, szerinted? Jó ég. Itt nagyon nagy bajok vannak.
Én 78 kg vagyok, mégsem érzem magam dagadtnak és sosem szólnak be nekem. Akkor valamit nem jól csinálsz. Mondjuk én évekig lovagoltam és mindig izmos típus voltam. Általánosan még divat volt beszólni, de már egyre többen érdeklődnek felőlem, pedig mint látod, én sem vagyok 50 kg. Egyszerűen tudom hogyan kell magamra adni, 20 kg vakolat nélkül.
Erre már nem tudok mit írni. Felfogásoddal van gond, nem s külsőddel. És nem, nem kötözködöm, hanem görbe tükröt mutatok. Más a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!