Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon cuki lánynak tartanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon cuki lánynak tartanak a pasik, miért akar mindenki csak szexet tőlem?

Figyelt kérdés
Akikkel randizom, nekik nagyon tetszem, de egyből a szex jut eszükbe rólam, hamar a lényegre térnek, kaptam már perverz megjegyzéseket is, de nem akarnak velem járni. Miért nem tud senki komolyan venni?
2016. júl. 9. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

van benned több is, mint egy numera? és erről tudnak is ha van?

23F

2016. júl. 9. 09:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok dolog miatt lehet ez.

Van egy jellegzetes különbség a két nem között, amit sajnos a nők hajlamosak nem tudomásul venni.

Ha valakivel randiztok, aki nem bizonyul elég meggyőzőnek, nem elég jó a külseje vagy csak elszólja magát bármivel kapcsolatban, ami taszító számotokra(fujj, kutya/cica/gyerek/fidesz/feministák/fradi/hús...), akkor mi történik?

Lezárjátok a dolgot, jobb esetben úgy, hogy nem gyalogoltok a lelkébe. Vége, nincs több tali, szia.

Ezzel szemben mit teszünk mi fordított esetben?

Igen, nyugtázzuk, hogy nem veled tervezzük felvenni a CSOK-ot, habos-babos esküvőt, stb., de mi nem küldünk el csak úgy, hanem azért megdugjuk, ami megdugható, ugyanis hajt a vérünk(tudunk érzelmek nélkül is szexelni).

Számotokra nehéz ezt helyesen értelmezni, de az, hogy csak megdugnak, pontosan olyan elutasítás, mint amikor ti lepattintotok minket.

2016. júl. 9. 09:16
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es, ezt én is tudom, de nem értem az okát, mert nagyon kedves, okos lánynak, komolynak és megbízhatónak tartom magam.
2016. júl. 9. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia, velem is ez a gond! Szerintem csak rossz helyen ismerkedsz/ keresel. Én is csak úgy 3-4 év után tudtam egy normális fiút találni magamnak. Sok sikert
2016. júl. 9. 09:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt, nagy sokára sikerült találnom olyan férfit, aki nem csak megdugni akart. Én a kitartást javaslom!
2016. júl. 9. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Én meg normális srác vagyok, de velem még szexet sem akar senki.

Na jó, van aki igen, de velük általába meg én nem akarok. :D

2016. júl. 9. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél ennyire cuki. Más most nem jut az eszembe...
2016. júl. 9. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Kellemetlen lehet. Nem jártam így, ismerkedéskor komoly kapcsolatot kerestem, és a férfiak is velem. Nem lehet, hogy az öltözködésed miatt van, mert túl csajos, cicás, esetleg kihívó? Erre tippelnék. Valami ilyesmi jelent meg a fejemben: [link]

[link]

Vagy ha nem a külsőd miatt van, akkor esetleg valamelyik személyiségjegyed, vagy viselkedési stílusod miatt. Lehet az lenne megoldás, ha egy fiú barátodat kérdeznéd meg.

2016. júl. 9. 12:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem, nem így nézek ki, nekem nincs ennyi önbizalmam. :S Meg nem szeretem kirakni mindenemet.

Azt mondták már nekem, hogy olyan kisugárzásom van, ami megőrjíti a férfiakat.

2016. júl. 9. 12:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy tényleg túl cuki vagy nekik, ezért nem kezelnek megfelelően. De majd kialakul valami, nyugi.
2016. júl. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!