Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon cuki lánynak tartanak a pasik, miért akar mindenki csak szexet tőlem?
van benned több is, mint egy numera? és erről tudnak is ha van?
23F
Sok dolog miatt lehet ez.
Van egy jellegzetes különbség a két nem között, amit sajnos a nők hajlamosak nem tudomásul venni.
Ha valakivel randiztok, aki nem bizonyul elég meggyőzőnek, nem elég jó a külseje vagy csak elszólja magát bármivel kapcsolatban, ami taszító számotokra(fujj, kutya/cica/gyerek/fidesz/feministák/fradi/hús...), akkor mi történik?
Lezárjátok a dolgot, jobb esetben úgy, hogy nem gyalogoltok a lelkébe. Vége, nincs több tali, szia.
Ezzel szemben mit teszünk mi fordított esetben?
Igen, nyugtázzuk, hogy nem veled tervezzük felvenni a CSOK-ot, habos-babos esküvőt, stb., de mi nem küldünk el csak úgy, hanem azért megdugjuk, ami megdugható, ugyanis hajt a vérünk(tudunk érzelmek nélkül is szexelni).
Számotokra nehéz ezt helyesen értelmezni, de az, hogy csak megdugnak, pontosan olyan elutasítás, mint amikor ti lepattintotok minket.
Én meg normális srác vagyok, de velem még szexet sem akar senki.
Na jó, van aki igen, de velük általába meg én nem akarok. :D
Kellemetlen lehet. Nem jártam így, ismerkedéskor komoly kapcsolatot kerestem, és a férfiak is velem. Nem lehet, hogy az öltözködésed miatt van, mert túl csajos, cicás, esetleg kihívó? Erre tippelnék. Valami ilyesmi jelent meg a fejemben: [link]
Vagy ha nem a külsőd miatt van, akkor esetleg valamelyik személyiségjegyed, vagy viselkedési stílusod miatt. Lehet az lenne megoldás, ha egy fiú barátodat kérdeznéd meg.
Nem, nem így nézek ki, nekem nincs ennyi önbizalmam. :S Meg nem szeretem kirakni mindenemet.
Azt mondták már nekem, hogy olyan kisugárzásom van, ami megőrjíti a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!