Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 éve együttélés/ házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 éve együttélés/ házasságban van még szenvedély, romantika köztetek?

Figyelt kérdés

Teszem fel, van még csók csak úgy szimplán, vagy hazaérve ? Mennyire gyakori az ölelés, szeretgetés?

Vagy csak a rohanó mindennapok, család van?

2022. szept. 4. 20:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nulla, ennyi idő még a sitten is sok ..
2022. szept. 5. 02:03
 12/21 anonim ***** válasza:

8 ev, egy gyerek.

Van minden, sok vita is mellé.

De volt fél eves szex szünet, anyasági maraton alatt, ill. Sokáig volt havi, 2 havi 1. Ölelés csók volt mindig is.

2022. szept. 5. 04:13
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon megosztó, érdekes. A környezetemben mindenki arra panaszkodik hogy ilyenkor már nulla.
2022. szept. 5. 05:39
 14/21 anonim ***** válasza:

16 éve együtt, ebből 13 év együttélés.

Szex átlagosan 2-3 naponta van. (Van, hogy naponta, de van, hogy kimarad 5 nap). Ölelés, csók, apró érintések... nos ez kritikus pont. Nekem több igényem lenne rá, mint amennyi van. Milliószor megbeszéltük már, ígéretekkel tele a padlás, változás nincs. Úgyhogy kihasználom csókolózásra meg ölelésre a szexet.

34N

2022. szept. 5. 07:01
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. szept. 5. 10:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerencsére van, 12 éve vagyunk együtt, mindig volt köztünk gyengédség, romantika, sok nevetés.

Szerencsésnek érezzük magunkat :)

2022. szept. 6. 09:56
 17/21 A kérdező kommentje:
Mi a titok ott, ahol van? És miért nincs sokaknál szerintetek?
2022. szept. 6. 21:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahol van, ott természetesen megvan az őszinte szeretet még mindig. Ez meg szerintem úgy tud megmaradni, ha nem éli mindenki a maga életét, csak úgy a másik mellett. Hanem együtt élik a közös életüket.

Ahol meg nincs, ott ugyebár már kihűltek valamilyen szinten az érzések. Ez vagy azért van, amit fentebb írtam. Mert csak élnek egymás mellett, és elfelejtenek egymással is foglalkozni a sok teendőjük között. Vagy mert egyszerűen csak két irányba haladtak az évek során, és már nem ugyanazok az emberek akiket anno megszerettek.

2022. szept. 6. 22:16
 19/21 anonim ***** válasza:
A titok abban van szerintem, hogy minden nap teszünk a kapcsolatért
2022. szept. 7. 18:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a titok hogy nem adtuk fel a nehézségeknél. Mindig megbocsátottunk egymásnak. Minden egyes ilyen megbocsátás után nőtt a bizalom és a tisztelet egymás iránt.
2022. szept. 7. 20:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!