Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éve együttélés/ házasságban van még szenvedély, romantika köztetek?
Teszem fel, van még csók csak úgy szimplán, vagy hazaérve ? Mennyire gyakori az ölelés, szeretgetés?
Vagy csak a rohanó mindennapok, család van?
8 ev, egy gyerek.
Van minden, sok vita is mellé.
De volt fél eves szex szünet, anyasági maraton alatt, ill. Sokáig volt havi, 2 havi 1. Ölelés csók volt mindig is.
16 éve együtt, ebből 13 év együttélés.
Szex átlagosan 2-3 naponta van. (Van, hogy naponta, de van, hogy kimarad 5 nap). Ölelés, csók, apró érintések... nos ez kritikus pont. Nekem több igényem lenne rá, mint amennyi van. Milliószor megbeszéltük már, ígéretekkel tele a padlás, változás nincs. Úgyhogy kihasználom csókolózásra meg ölelésre a szexet.
34N
Szerencsére van, 12 éve vagyunk együtt, mindig volt köztünk gyengédség, romantika, sok nevetés.
Szerencsésnek érezzük magunkat :)
Ahol van, ott természetesen megvan az őszinte szeretet még mindig. Ez meg szerintem úgy tud megmaradni, ha nem éli mindenki a maga életét, csak úgy a másik mellett. Hanem együtt élik a közös életüket.
Ahol meg nincs, ott ugyebár már kihűltek valamilyen szinten az érzések. Ez vagy azért van, amit fentebb írtam. Mert csak élnek egymás mellett, és elfelejtenek egymással is foglalkozni a sok teendőjük között. Vagy mert egyszerűen csak két irányba haladtak az évek során, és már nem ugyanazok az emberek akiket anno megszerettek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!