Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak 40+ évesen van olyan hogy sok korodbeli nő ismerkedne veled, de azt érzed hogy jobb híján ez jut?
#4:
De miért csak a nők életkorával vagytok elfoglalva?
Nem az lenne a lényeg hogy az adott nő személyisége mennyire passzol a tiéddel?
Lehet hogy pont egy 50 éves nő lenne az akivel jól tudtok együttműködni, lehetne egy komolyabb kapcsolatod.
Nem értem miért mindenki a "számadatokkal" van elfoglalva?
Lehet hogy egy 50-es palinak 30-as nő kellene, de mire megy vele ha nem tudja elviselni az adott nő személyiségét hosszabb távon?
Nem minden a kinézet és az életkor!
Hiába van veled valaki aki pl. dekoratív/jóképű, fiatalabb 10 évvel, ha elviselhetetlen dolgai vannak, amivel nem tudsz azonosulni (ezek is jobbára csak összeköltözéskor derülnek ki).
Nem mondom hogy nincs jelentősége az életkornak, mert van generációs szakadék is, de azért nem kellene ennyire mindig az adott ember életkorára kihegyezi a történetet. Sokkal fontosabb hogy az adott két embernek mennyire passzol a személyisége, életvitele, jövőképe, stb. Van e kölcsönös tisztelet, bizalom közöttük.
# 6
ja hogy ilyenkor már a nők írogatnak a férfiaknak, ők futnak utánuk?
Igen 50 f vagyok, fuggetlen, felepitett egzisztencia, nem vagyok se alkesz se drogos, se narcisztikus.
Mar jo vagyok es ritka a korosztalyomban.
Olyanok (is) irogatnak akik huszonevesen nem alltak (volna) velem szoba.
De mar nem kellenek van bennem tartas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!