Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak 40+ évesen van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak 40+ évesen van olyan hogy sok korodbeli nő ismerkedne veled, de azt érzed hogy jobb híján ez jut?

Figyelt kérdés

jan. 3. 08:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

# 10

ja huszonévesen levegőnek nézett, de most már jó lennél?

jan. 3. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Pontosan igy van. Huszoneves kiralylanykent levegonek neztek, most 50 korul, elhizva, egyedul 2-3 gyerekkel mar jo lennek. Igen.
jan. 3. 10:17
 13/19 A kérdező kommentje:

# 12

amit nem értek, hogy ilyenkor ők nem értik, nem látják a helyzet problematikáját?

Azt hiszik, hogy a koroddal a szemed és az ízlésed is ennyit romlott, vagy mi?

jan. 3. 10:32
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Arról van itt szó, hogy huszonévesen megkaphatták a jó pasikat. A 10-es válaszoló meg nem az. Most 50 évesen, elhízottan már nem jó nők -> így beérnék egy nem jó pasival is, mint amilyen a 10-es válaszoló. Csak neki még mindig nincs önkritikája és még mindig egy 20 éves bombázóra vár.

jan. 3. 10:40
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Hol irtam hogy 20 eves bimbazora varok? Masold be legyszi az idezetet.

Nem voltam most sem vagyok adonisz jo pasi kulsore, csak erdekes modon, most mar jo lennek mert van love es normalis vagyok. Ennyi a tortenet nem kell tobbet belelatni mint ami.

jan. 3. 11:00
 16/19 mikeXxX ***** válasza:
Sok korombeli és sok fiatalabb is ismerkedne csak az a baj komoly nő nem akar ismerkedni akivel szextől tovább is sikerül jutni. 45f
jan. 3. 11:03
 17/19 anonim ***** válasza:

7

Nem futnak utánuk.

Amúgy meg nem értem a kérdést. Nyilván nem a fiatal nők fognak érdeklődni a 40-es pasik után. És nyugi, te is csak jobb híján "jutsz" valakinek.

jan. 3. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Negyvenes évek elején járok, nem igazán releváns rám a kérdés, a munkahelyemen alig vannak nők, azok is elszeparáltan, külön irodákban. Villamoson, utcán időnként látom, hogy néznek, de ennyi. Amúgy hozzám illő korosztályok érdekelnek: velem egykorú és 3x évesek - róluk sosem gondolkodtam úgy, hogy "jobb híján ez jut".
jan. 3. 11:35
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
10-es, tehát sem régen, sem most nem kellesz a fiatal, csinos nőknek. Várj még 10 évet, akkor talán...
jan. 3. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!