Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak 40+ évesen van olyan hogy sok korodbeli nő ismerkedne veled, de azt érzed hogy jobb híján ez jut?
# 10
ja huszonévesen levegőnek nézett, de most már jó lennél?
# 12
amit nem értek, hogy ilyenkor ők nem értik, nem látják a helyzet problematikáját?
Azt hiszik, hogy a koroddal a szemed és az ízlésed is ennyit romlott, vagy mi?
Nem. Arról van itt szó, hogy huszonévesen megkaphatták a jó pasikat. A 10-es válaszoló meg nem az. Most 50 évesen, elhízottan már nem jó nők -> így beérnék egy nem jó pasival is, mint amilyen a 10-es válaszoló. Csak neki még mindig nincs önkritikája és még mindig egy 20 éves bombázóra vár.
Hol irtam hogy 20 eves bimbazora varok? Masold be legyszi az idezetet.
Nem voltam most sem vagyok adonisz jo pasi kulsore, csak erdekes modon, most mar jo lennek mert van love es normalis vagyok. Ennyi a tortenet nem kell tobbet belelatni mint ami.
7
Nem futnak utánuk.
Amúgy meg nem értem a kérdést. Nyilván nem a fiatal nők fognak érdeklődni a 40-es pasik után. És nyugi, te is csak jobb híján "jutsz" valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!