Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 19-20 évesen és az alatt jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20 évesen és az alatt jobb bombázónak lenni és sikeresnek lenni a férfiaknál, vagy 25 fölött?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban hosszú távon? Én azt vallom, hogy 25 fölött jobban megéri. Valahogy azok a lányok, akik tiniként meg huszasként hódítottak és akkor voltak szépségük csúcspontján, azoknak 30-ra már kókad a virága (szerintem), hamar kiéltnek néz ki a fejük; a később szépülők viszont lassabban is öregszenek. Kinek mi a véleménye?:) N

2017. febr. 17. 07:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ebbe nagyban beleszól azért a genetika, meg aki szexuálisan aktív úgymond, mindig is foglalkozni fog folyamatosan a külsejével. Ha van párja, ha nincs.

Észrevételeim szerint azok nem foglalkoznak magukkal inkább, akik azért égtek ki, mert valamilyen egészségügyi problémájuk is van már.

2017. febr. 17. 07:43
 2/18 anonim ***** válasza:
46%
külsősègek....èretlen vagy...34f
2017. febr. 17. 07:44
 3/18 anonim ***** válasza:

igen, leamortizálja őket a sok férfi :D

de erről a nő theet, hisz illegeti magát 20 évesen, ne csodálkozzon hogy a 40 es "vállalkozó" elkapja, és évekig reszelgeti, majd utána jön a következő, de lélekben mindig üres marad.

Én is egyetértek veled abban, hogy egy nő mindenképp 25 fölött, de inkább 30 as éveiben a leggyönyörűbb :)

Ismerkedem online, és a huszonvége-harminceleje csajok teljesen másképp reagálnak mint pl a korban jobban hozzám illők (20-24).

Nem sikerült semmit összehozni még idősebb nővel sajnos, de maguk a párbeszédek minősége teljesen más :)

26/F

2017. febr. 17. 07:45
 4/18 anonim ***** válasza:

hát lehet te csak a külsőddel tudsz sikeres lenni a férfiaknál...ez már régen rossz :S

am ismerek olyat aki 50+-os és ~35 évesnek néz ki...

régen is az volt és most is szép az arca...

23F

2017. febr. 17. 07:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Most nézzük meg például ezt a Sarka Katát. Én ugyanoda jártam főiskolára, ahová ő, egyidősek vagyunk, láttam hogy nézett ki 20 évesen. Akkoriban fénykorát élte, nagy beszédtéma volt fősulin:) Összehasonlítva a mai önmagával háááát..szerintem az ő virága erőteljesen kókad. Zimány Linda ugyanez.
2017. febr. 17. 07:49
 6/18 A kérdező kommentje:
4: Most csak külső adottságokról van szó ennél a kérdésnél.
2017. febr. 17. 07:50
 7/18 anonim ***** válasza:
Eddig, ha olyannal futottam össze, aki fiatalon kapós volt, az eléggé ki van égve már akár 25 éves korára is. Külsőre nem is, a lelkébe nyomot hagy a sok pasi:( Kinél hogy, de ezek elő jöttek. Tudom, minden hasonlat sántít. Egy használt mosogató szivaccsal is lehet mosogatni, de jobb ha kidobja az ember.
2017. febr. 17. 07:51
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem 19-20 évesen. Azért mert valaki jól néz ki, még nem kell könnyűvérűnek lennie.

Szóval ennyire fiatalon sokaknak nem túl stabil az önbizalma, és hosszútávon nyomot hagyhat a lelkén, ha semmibe veszik.

25 fölött könnyebben elfogadja az ember ha nem tökéletes, illetve addigra általában tartós kapcsolatban él remélhetőleg olyannal, aki a hibái ellenére is elfogadja.

2017. febr. 17. 08:28
 9/18 anonim ***** válasza:
20 évesen max b...nivaló kiscsaj lehet, a bombázósághoz kell valamennyi tapasztalat, intelligencia, kiforrottság, ami csak a korral jöhet szerintem.
2017. febr. 17. 08:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: szerintem Sarka kisasszonyon semmi nincs plasztikázva, én azt mondom, tök rendben van most is. Viszont Zimány Linda arca kezd már most 30 évesen olyan "Donatella Versacés" lenni, nagyon torzulásnak indult, ő 40 felett már borzasztóan fog kinézni. Nézd meg pl. Keleti Györgyit - vele is hasonló a helyzet. 34/F
2017. febr. 17. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!