Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-20 évesen és az alatt jobb bombázónak lenni és sikeresnek lenni a férfiaknál, vagy 25 fölött?
Szerintem ezt így nem állapíthatjuk meg. Mert mindenki önmagához lesz mérve.
Sarka Kata és társai szépek voltak fiatalon, plusz modellkedet is, így rajta nagyobb a nyomás, hogy mindig üde és fiatalos képét mutassa. Ha 20as éveiben volt a csúcson, akkor önmagához képest rosszabb lett. De ő nagyon szép volt fiatalon. A csúcsról csak a lejtő felé lehet menni. Ellenben ha valaki nem olyan csinos fiatalabb korában, de 30as éveiben mondjuk már jobban megtalálja a stílusát, akkor persze, hogy úgy érezzük ő sokkal szebb lett.
Azt nem tudom mikor jobb sikeresebb lenni egy férfinál. De a tiniorientált világban egy 30-asnak már dicsőség ha őt jobban megnézik.
En 19-20 evesen nem voltam egy nagy szam. Most 25 evesen szerintem normalisan nezek ki (bombazonak nem mondanam magam, amugy se akarnek az lenni, mert ez inkabb negativ jelzo lenne szamomra), volt mar akinek bekamuztam, hogy 18 vagyok es elhitte, a szemelyimen rendszeresen meglepodnek es multkor mar a BKK ellenor szolt be, hogy hogyhogy felnott berlettel utazom ilyen fiatalon? :D
Anyam is jol nez ki 44 eves kora ellenere, de mondjuk o jol nezett ki 20 evesen is, szoval nem hiszem, hogy koze lenne a fiatalkori kulsonek a kesobbihez, ez az eletmodtol fugg inkabb, gondolom ha fiatalon allandoan pialtam, buliztam meg cigiztem volna, akkor mar idosebbnek neznek ki.
Egyetértek. Én tizenévesen kifejezetten nem voltam nagy szám. Konkrétan 18 elmúltam, mire szexuálisan aktív lettem, és akkor se nagyon:D Aztán lett egy komoly kapcsolatom több mint 2 évig, aztán most megint 2 éve van, a kettő között is eltelt egy év majdnem, és akkor se voltam senkivel. Nem tudom, hogy ez játszik-e közre, de mindamellett, hogy baromi sokat változott az arcom, most sokkal kapósabb vagyok. Persze belülről is sokat változtam, régen kisegér voltam, ma már nagyon jól ki tudok állni magamért. Pár hónapja megtaláltak ilyen kérdőíves kislányok az utcán, ahol a max korhatár a 19 volt szerintem, mármint akiket meg kellett kérdezniük. Odajöttek ketten is, de csak hebegtek, amikor mondtam, hogy idén leszek 25. :) Fiatalabbnak néztek sokkal. Tényleg nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, hogy nem voltam kiélt, csakis szerelemből feküdtem le és nagyon kevés emberrel mint látható. Plusz nem is iszok és nem cigizek, drogot se próbáltam ki soha semmit. Van egy családtagom, nagyon szép, de rajta nagyon látszik, hogy korán kezdte és sok emberrel:( Hiába bánta meg azóta.
De lehet amúgy genetika is, szüleim se néznek ki annyinak, amennyik, sőt a nagyszüleim sem.
Kérdésedre a válasz, 25 felett.
Nem tudom, én 19-20 éves koromig nem pasiztam egyáltalán, most 25 vagyok, elég kelendő vagyok (lennék), és kb 19-nek nézek ki :D
De kötve hiszem, hogy ennek köze lenne ahhoz, hány évesen láttam először f-szt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!