Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként érzéseidről beszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként érzéseidről beszélni a férfiaknak vagy hallgatni jobb?

Figyelt kérdés

Ha valakibe beleszeretesz.

Sokan biztatják az embert, de mégis én megtettem és hideget- meleget kapok, mert elmondtam, hogy érzéseim vannak és rögtön minden hülye vagyok pedig csak őszinte voltam.

Miért hiba egyenesnek lenni? Tudom, hogy fegyvert adok ezzel a másik kezébe, de nem ez az elsődleges cél.

2022. máj. 8. 14:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kitől kaptál emiatt rosszat? Attól akinek elmondtad?

Egyébként nem hiba ez sosem. Arra kell figyelni csak, hogy túl korán ne zúdítsd rá a másikra amikor még esetleg nem kölcsönös.

2022. máj. 8. 14:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéseket fontos kimondani, főleg hogy a megfelelő időben és módon történjen, ja és a megfelelő embernek. csupán ennyi a varázskulcs. :D
2022. máj. 8. 14:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Az őszinte önvállalás sosem lehet "hiba", mert így csak az marad melletted aki tud viszont szeretni. Jól csinálod, hidd el.
2022. máj. 8. 14:43
 4/15 anonim ***** válasza:

A kérdésed és a leírásod két különböző dolog. Te valójában azt kérdezed, hogy érdemes-e bevallani hogy pl. szerelmes vagy x emberbe.

A válasz pedig az, hogy helyzetfüggő. Van amikor az a jó megoldás, van amikor nem.

A lényeg mégis az, hogy kiadod magadból és nem idegeskedsz rajta, nem kell azon rágódnod, hogy "mi lett volna ha". Megvan a válaszod, aszerint tudsz további döntéseket hozni.

2022. máj. 8. 14:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Csak idiótáknál hiba egyenesnek lenni. Ne foglalkozz velük.
2022. máj. 8. 15:06
 6/15 anonim ***** válasza:

Én ennek full a fordítottját tapasztalom.

Azért is árultak már el mert elárultam egy fétisem.

2022. máj. 8. 15:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez nemtől független. Én meg férfiként érzem azt, hogy sok ember elég sérült vagy zárkózott és úgy van beállítva nem beszél az érzéseiről még a párjával sem. Szóval én férfiként nyilván nőknél látom ugyanezt, amit te a férfiaknál. Sok ember nem ismeri saját magát egyáltalán, nem lehet vele valóban komolyan beszélni, nem meri vagy nem tudja a múltját feltárni, nem érti saját magát sem hogy mit miért csinál az életben, az érzéseit nem meri vagy nem tudja kimutatni. És a legrosszabb persze, hogy ezeken a dolgokon egyáltalán változtatni sem akar.
2022. máj. 8. 16:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyén fogalmazni...
2022. máj. 8. 16:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Itt az oldalon meséltem el a dolgot és ezért kaptam itt hideget- meleget.
2022. máj. 8. 18:57
 10/15 A kérdező kommentje:
2022. máj. 8. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!