Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként érzéseidről beszélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként érzéseidről beszélni a férfiaknak vagy hallgatni jobb?

Figyelt kérdés

Ha valakibe beleszeretesz.

Sokan biztatják az embert, de mégis én megtettem és hideget- meleget kapok, mert elmondtam, hogy érzéseim vannak és rögtön minden hülye vagyok pedig csak őszinte voltam.

Miért hiba egyenesnek lenni? Tudom, hogy fegyvert adok ezzel a másik kezébe, de nem ez az elsődleges cél.

2022. máj. 8. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az őszinteség ára a sebezhetőség. Valaki vállalja ezt a kockázatot valaki nem. Nekem nagyon rossz, ha sunnyogok évekig. Az még rosszabb! Ha valaki nem értékeli az őszinteségedet, lehet hogy csak rossz emberrel kezdtél. Nekem is vallottak már érzelmeket, de ott én döntöttem el, hogy tudok -e vele mit kezdeni és közben nagyon becsültem az illető bátorságát. De éltem már meg játszmákat is, amikor ment csak a körítés, az pokoli volt, nem vezetett sehová, csak még rosszabb lett. Kinek mi fér bele az életébe.
2022. máj. 8. 20:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Így látom én is. Most ráfáztam. Soha többé nem beszélek erről őszintén.
2022. máj. 8. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet beszélni, ez az egyenes út, de a megfelelő személlyel, aki ezt tudja értékelni. Ha komolyak a szándékai, ettől még nem fog kihátrálni. Engem a hazugság és a titkolózás sokkal jobban megviselt egy kapcsolatban, amikor mindenki úgy tett, mintha. Többnyire el is rontotta mert nem egyenes és időrabló. (előző voltam)
2022. máj. 8. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá, hogy egy nagyon álságos, manipulatív világban élünk, ahol elfogadott dolog a hazugság. Nem mindenkinél, mert vannak olyan helyek, ahol kifejezetten az extra őszinteség a nyerő, csak ott meg nagyon nyersek az emberek. De még mindig jobb ez a formája, mint az egymással való játszadozás.
2022. máj. 8. 21:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Próbálok talpra állni, de padlóra küldött.
2022. máj. 8. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!