Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érdemes egy kapcsolatban visszafogni magunkat ha azt érezzük, hogy sokak vagyunk a másiknak?
Van egy ismerősöm akivel pár éve sokat beszélgettünk, még most is heti többször szoktunk dumálni de lényegesen kevesebbet mint régen. Újabban meg azon veszem észre magam, hogy találok valami vicces képet, videót bár van bennem egy olyan, hogy jó lenne elküldeni neki de mégse teszem meg, mert úgyis csak több órával később nézné meg.
Van ennek értelme vagy azzal, hogy nem küldöm el csak én is rásegítek arra, hogy még kevésbé legyünk egymásnak fontosak?
Küld el neki nyugodtan. Könnyen lehet, hogy neki is jókedvet csinálnál azzal a videóval vagy képpel.
Baráti kapcsolat vagy több annál ?
Titusz:
- á nem írok neki semmit, valószínűleg úgy sem érdekli
Fruzsina:
- ááá inkább nem írok neki semmit, már valószínűleg nem érdekli
Titusz: nem ír semmit, úgy néz ki tényleg nem érdeklem már
Fruzsina: nem ír semmit, úgy néz ki tényleg nem érdeklem már
Én semennyire nem fogom magam vissza (kivéve akkor, ha érdekem fűződik a kapcsolathoz, vagy a körülményeket figyelembe véve az a bölcs döntés), ugyanis gyűlölöm, hogy azt várják el, hogy hazudjak. Mert ha már cenzúrázom a gondolataimat, mert úgymond "nem akarom megbántani", akkor az már egy hazugsàg, hiszen nem azt mondom, amit gondolok.
Tehát, ha nem muszáj, nem fogom vissza magam. Nem érdekel, hogy a másik mennyire sértődik ezen be. Mivel nem kötődöm senkihez, ezért kívül tágasabb. Aztán majd talál magának olyan pasit, aki megnyugtató hazugságokkal halmozza el.
Én is már egyre kevesebbet írok egy barátnőmnek, aki amúgy közeli, mindent megbeszélős barát már gyerekkorunk óta. De neki nincs igénye az emberekre, ő olyan, hogyha más nem tartja vele intenzíven a kapcsolatot, akkor az megszűnik, mert magától nem jut eszébe a másiknak írni vagy talira hívni. Ha visszaír fél nap után, és én egyből megint írok neki, arra is fél nap, mire válaszol. Talizni csak én hívom, emiatt már csak 3 havonta talizunk, akkor is max két órát bír ki, aztán halaszthatatlan dolga lesz, vagy elfárad.
Hagyd a fenébe, küldd másnak a vicces videókat :D
Még együtt se vagytok, de már játszmázol, a legjobb oldalat akarnád mutatni, csak magaddal törődsz:
"Újabban meg azon veszem észre magam, hogy találok valami vicces képet, videót bár van bennem egy olyan, hogy jó lenne elküldeni neki de mégse teszem meg, mert úgyis csak több órával később nézné meg."
Annyira meg akarod magadnak fogni és egyáltalán nem vezérelnek tiszta szándékok, vagy érzések, hogy inkább pár órával később írsz neki bármit amikor tudod, hogy elérhető, de lefogadom, hogy fordítva szeretnéd, hogy téged szórakoztatna:
"Van egy ismerősöm akivel pár éve sokat beszélgettünk, még most is heti többször szoktunk dumálni de lényegesen kevesebbet mint régen."
Szinte biztos, hogy egyáltalán nem ír kevesebbet csak mivel te már előre szaladtál és szeretnéd ha hasra esne tőled így elvárás, hogy ő bohóckodjon, de te visszafelé már nem teljesítenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!