Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavaró, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró, ha egy nőnek nincs jó munkahelye, de mellette képzi magát és értelmes?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, jelenleg gyorsétteremben dolgozok. Lett volna más lehetőségem is, mint mondjuk irodai adminisztrátor, de itt majdnem a dupláját keresem annak. Persze nem ez az életcélom csúcsa, jelenleg is egyetemre járok, mellette nyelvet tanulok nyelviskolában. Angolul már beszélek, most olaszul tanulok.

Sokszor azt érzem, hogy a férfiak lenéznek, ha kiderül, hogy én még csak egy gyorsétteremben kasszázok.

Most vagyok másodéves egy 4 éves szakon levelezőn. Azért nem tanultam tovább érettségi után, mert fogalmam sem volt, hogy mit akarok csinálni. Ugyan felvettek egy bölcsész szakra, de végül nem kezdtem el. Most tanítónőnek tanulok.

tegnapelőtt 08:45
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Szerintem semennyire sem zavaró. Ne foglalkozz azzal aki csak le akar húzni.. kit érdekel az a személy aki lenéz? Most őszintén..

Idővel megtanulod hogy olyanokkal vedd magad körül akik nem csak elvesznek belőled.

tegnapelőtt 08:48
 2/25 anonim ***** válasza:

Semennyire nem zavaró.

A másik fél munkahelye általában a nőket érdekli inkább.

A férfiakat általában nem érdekli, hogy egy nőnek milyen munkája van. Az érdekli, hogy néz ki.

Nézd meg Georgina Rodriguez-t: csak egy eladó volt, Cristiano mégis elfogadta barátnőjének. Nyilván azért, mert jól néz ki.

tegnapelőtt 08:59
 3/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem zavar senkit.

Akit igen azt pedig ignoráld és ennyi.

tegnapelőtt 08:59
 4/25 A kérdező kommentje:
#2 De Ronaldo is “csak egy focista”, nem értelmiségi. 🤪
tegnapelőtt 09:10
 5/25 anonim ***** válasza:

Hát Messi-nél azért értelmesebb, mivel Ronaldo folyékonyan beszél angolul.

Egyébként meg a kérdésben munkahelyről van szó, ilyen értelemben jó munkahelyei voltak: Real Madrid, Manchester United, Juventus. Most az araboknál van, de azok meg jól fizetnek neki.

tegnapelőtt 09:14
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Van diplomával rendelkező ügyvéd ismerősöm, van mérnök, és sokan dolgoznak hasonló helyen , kávézóban van aki egy Lidlben. így 23-24-25 évesen.

Nem mindenkinek sikerül azonnal elhelyezkednie a megfelelő végzettség/munkakörben.

Nekem is volt , hogy évekbe telt munkahelyet váltanom mert egyszerűen vagy túl sok volt a jelentkező, de hát sajnos sok múlott azon h van e ott ismerős, protekció egyebek. Hiába volt ugyanaz vagy magasabb a végzettségem mint a többieknek.

tegnapelőtt 09:20
 7/25 A kérdező kommentje:
#5 Nem tűnt fel, hogy viccelek?
tegnapelőtt 09:25
 8/25 anonim ***** válasza:

Feltűnt. De a kommentem kapcsolódott az eredeti kérdéshez és a #4-es kommentemhez is:

A nőket érdekli általában a férfiak munkája.

A férfiakat nem érdekli általában a nők munkája.

Ha jól nézel ki, akkor az, hogy képzed magad, csak egy kis extra, hogy ilyet is tudsz.

Ha meg nem nézel ki jól, akkor nincs jelentősége a képzettségednek. Lehet PhD fokozatod is, akkor sem leszel népszerű.

#5 voltam

tegnapelőtt 09:34
 9/25 anonim ***** válasza:

Ez ember függő szerintem.

Meg lehet ha egy jól menő ügyvédnél próbálkoznál, vagy egy nagy cég vezérigazgatójánál ott számítana ez. De "normál,átlagembereknél", nem hinném hogy ez mérvadó lenne.

tegnapelőtt 09:37
 10/25 A kérdező kommentje:
#8 Szerintem az is fontos, hogy hogyan beszélsz, hogyan adod el magad, mennyire vagy nyomulós. Minden pasi azt mondja, hogy a szolid lányokat szereti, de a nagyszájú, mindenhol ott lévő csaj kell valójában mindnek. Pedig én még jól is nézek ki, de mivel nem vagyok nagyszájú, sem túlzottan társasági, annyira nem érdeklem őket.
tegnapelőtt 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!