Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavaró, ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró, ha egy nőnek nincs jó munkahelye, de mellette képzi magát és értelmes?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, jelenleg gyorsétteremben dolgozok. Lett volna más lehetőségem is, mint mondjuk irodai adminisztrátor, de itt majdnem a dupláját keresem annak. Persze nem ez az életcélom csúcsa, jelenleg is egyetemre járok, mellette nyelvet tanulok nyelviskolában. Angolul már beszélek, most olaszul tanulok.

Sokszor azt érzem, hogy a férfiak lenéznek, ha kiderül, hogy én még csak egy gyorsétteremben kasszázok.

Most vagyok másodéves egy 4 éves szakon levelezőn. Azért nem tanultam tovább érettségi után, mert fogalmam sem volt, hogy mit akarok csinálni. Ugyan felvettek egy bölcsész szakra, de végül nem kezdtem el. Most tanítónőnek tanulok.

jan. 3. 08:45
1 2 3
 11/25 Noren1989 ***** válasza:

Alapvetően nem zavaró a dolog.

Viszont bennem felmerül a kérdés, hogy amikor elvégzed a tanító szakot, és konstatálod, hogy kb az irodai adminisztrátor szintjén van a fizetés, akkor mit fogsz dolgozni?

jan. 3. 09:43
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

Aki bármilyen tisztességesen, becsületesen elvégzett munkát lenéz, azt hagynám a fenébe!

A társadalmi rendszer összedőlne ha mindenki egyetemet végzett lenne, senki nem akarna más jellegű munkát elvégezni. Hiába van valakinek diplomája, hiába keres jól, ha pl. nincs kukás aki elvinné a szemetét (egy idő után térdig járna a saját szemetében), vagy nincs árufeltöltő a boltban, akkor a diplomás sem fog tudni bevásárolni. Vagy ha nincsenek gyári munkások a tejiparban akkor a diplomás sem fog semmilyen tejterméket megvenni a boltban mert nem lesz, stb, stb, írhatnék még ezer példát!

Ezért kellene a társadalom minden dolgozó tagját megbecsülni. Mert ha ő nem végzi el a saját társadalmi szintjén a munkáját, akkor a magasabb végzettségű is csak vegetálni fog.

Úgyhogy aki lenézi a munkádat azzal nem kell foglalkozni.

jan. 3. 09:46
 13/25 A kérdező kommentje:

#11 Megemelték, és még fognak emelni. Jelenleg is 4xx-5xx összeget keresek szja mentesen, irodában alig lenne több 300-nál.

Valamint a gyerekekkel való foglalkozás élvezetes lesz számomra, az olyan, amit szívvel-lélekkel csinálnék. Ha szeretem a munkámat, akkor el tudom viselni, hogy nem keresek hatalmas összegeket.

jan. 3. 09:54
 14/25 Noren1989 ***** válasza:
Rendben, ha ez a beállás marad 2-3 év múlva is, akkor támogatom az ötletet.
jan. 3. 09:55
 15/25 anonim ***** válasza:
52%

Semennyire sem zavaró ha gyorséttermi munkát végzel. Így meg, hogy tudod többet keresel itt mint egy másik helyen kaphattál volna, azt mondanám előny is.

Jól csinálod, így tovább.

jan. 3. 10:16
 16/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem az is fontos, hogy hogyan beszélsz, hogyan adod el magad, mennyire vagy nyomulós."

Szerinted igen, szerintem meg nem. Tökmindegy, hogy beszél egy nő, ha nem néz ki jól.

"Minden pasi azt mondja, hogy a szolid lányokat szereti"

Ezt inkább azok a pasik mondják, akik tudják, hogy soha az életben nem lesz 10/10-es nőjük. Szóval maradnak a 5/10-es szolid lányok, akik jó esetben 6/10-esek.

Akik meg fel tudják szedni a legjobb csajokat, azok meg nem igazán mondanak ilyeneket, csak élvezik a nők társaságát.

jan. 3. 10:18
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
Én értékelem az igyekvő embereket.
jan. 3. 10:26
 18/25 anonim ***** válasza:
45%
tanárként nem hiszem, hogy többet fogsz keresni.
jan. 3. 10:37
 19/25 A kérdező kommentje:

#16 szolid alatt visszafogott viselkedést értek, nem csúnyaságot. Én például megjelenésben egyáltalán nem vagyok szolid, elég nőies stílusom van és csúnya sem vagyok, de nincs ehhez harmóniában álló személyiségem. Nem vagyok flörtölős, sem izgalmas, nagydumás.

Eddig vagy szintén csendes fiúk akartak felszedni, akikkel semmi bajom se lenne, de persze sosem közlik, hogy mi a szándékuk, mert félnek, csak utólag tudom meg másoktól, hogy tetszettem nekik. Vagy a nagydumás pasikat elkezdem érdekelni, mivel szép vagyok; de ahogyan megismernek és látják, hogy mennyire különbözünk már odébbállnak. Vagy ott a 3. réteg, aki lenéz, mert “te csak egy betanított munkás vagy”. :D

Bezzeg a kicsit csúnyácska, de könnyűvérű szaktársnőm meg sorra cserélgeti a pasijait.

jan. 3. 10:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem kell hülyeségeket írni és sajnálni a tanítókat meg a tanárokat.Már nem keresnek rosszul egyáltalán.
jan. 3. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!