Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha egy nőnek nincs jó munkahelye, de mellette képzi magát és értelmes?
23 éves nő vagyok, jelenleg gyorsétteremben dolgozok. Lett volna más lehetőségem is, mint mondjuk irodai adminisztrátor, de itt majdnem a dupláját keresem annak. Persze nem ez az életcélom csúcsa, jelenleg is egyetemre járok, mellette nyelvet tanulok nyelviskolában. Angolul már beszélek, most olaszul tanulok.
Sokszor azt érzem, hogy a férfiak lenéznek, ha kiderül, hogy én még csak egy gyorsétteremben kasszázok.
Most vagyok másodéves egy 4 éves szakon levelezőn. Azért nem tanultam tovább érettségi után, mert fogalmam sem volt, hogy mit akarok csinálni. Ugyan felvettek egy bölcsész szakra, de végül nem kezdtem el. Most tanítónőnek tanulok.
Sajnálatról szó sincs, Bro.
Csak a realitás. Lelkesedéssel, a munkád szeretetével nem lehet gázszámlát kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!