Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokkal is példálózhattok akár, amik általában bejönnek nektek.
Bokáig érő bolyhos kapucnis kabát, bokacsizma vagy bakancs, bolyhos szoknya, 3 meleg harisnya, néhány sapka, sál, és a szokásos aláöltözetek.
Férfiben ugyanez, szoknya helyett bélelt termo nadrág, a kabát az csak seggig ér. Na jó ha fázik a lába érhet bokáig.
Én nem ez alapján ítélkezem, de azt tudom, hpgy az ilyen melegítős, "otl" vackok nem jönnek be. Én 10/9 alkalommal ingben vagyok emberek között, ami szerintem egész sok csajnak felkapja az érdeklődését, és ebből kifolyólag én is elvárok egy kisebb eleganciát.
21/f
Farmer, ing, póló. Nincsenek nagy igényeim. Münchenben élek, engem már azzal megfogott a párom, hogy farmerban és bőrdzsekiben jött az első randira, nem mackóban vagy valami hasonlóban.
Neki az imponált, hogy én csinosan és nőiesen öltözködöm, egyberuha, szoknya, magassarkú.
kantáros nadrág
pörkölt szaftos fehér lyukas asszony verő trikó
hasi tasi
mind ez megbolondítva egy élénk sárga cuppogos gumi csizmával
kiegészítő lehet egy almás óra
egy mocskos piszkos hálós baseball sapka
és a feszülő trikó és a férfi mell között egy doboz Marlboro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!