Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokkal is példálózhattok akár, amik általában bejönnek nektek.
20. Beszelsz te , aki meg szinten gyerek fejben.. ferfi majd 30 korul leszel ha..
Kis lany alatt mi erett ferfiak 24 alatt kb mindenkit ertunk. Majd te is ra jössz öcskös!
Kapucnis pulcsit szeretem és a feliratos jó minőségű pólót, farmert, farmer rövidnadrágot, sportcipőt. Órát utálom.
Na jó néha ing és szürke műbőr dzseki is jó, farmer, sportcipő.
Öltöny az csak ha nagyon muszáj.
Nekem a kicsit elegánsabb viseletek tetszenek, amik méretben jók a viselőjére.
Ne farmer legyen, hanem vászonnadrág, de az öltönynadrág is tetszik. Ne legyen sok zsebe (vannak a mindenhol zsebes kb. munkásnadrág alja stílusú nadrágok). Ne legyen csőnadrág.
A cipőből a kék vagy fekete szín nekem jobban szokott tetszeni. Ezeket a sportos dechatlonos szandálokat nagyon nem szeretem.
A felsőrésznél preferálom az egyszínűt, legfeljebb logó méretű mintával. Pólónál lehet esetleg több színű, de akkor az egyik szín a nadrág vagy a cipő színe legyen. Ingből nem szeretem a rövid ujjút, szerintem akkor már jobb a galléros póló vagy a hosszú ujjú ing feltűrve.
A zokni általában fekete legyen sötét nadrág és cipő esetén, fehér vagy bézs világos nadrág esetén.
A pulóver kereknyakú inkább, egyszínű vagy keresztbe futó csíkokkal (a kockás mintát nem szeretem, főleg a “farmereken lévő nagy kockásat” semmilyen ruhán). A pulcsiból csak a gallér látszódjon ki, ha nem galléros pulóver van alatta, akkor az ne. Ing esetén lehet zakó is, meg esetleg nyakkendő (ami nyilván valami konzervatívabb).
A táska inkább kis kézitáska legyen, a többi holmit hagyja a kocsiban XD.
30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!