Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap délután bemutat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap délután bemutat a családjának. Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Vacsorázni megyünk a családjával, nem túl puccos helyre, viszont õk jóval tehetõsebbek nálam. Nem szeretnék sem alulöltözni, viszont tulöltözni sem.

Nyári estére mit javasoltok? Egy kis ruha vagy inkább farmer meg egy szebb felsõ?

26 N

2022. jún. 12. 07:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Ruhát. Anélkül nem keltenél jó benyomást.
2022. jún. 12. 07:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan kérd ki a srac véleményét. A ruhából egyébként nem lehet baj, mondjuk ne nagyestélyit vegyél fel. Nem hiszem, hogy nyáron gond lehet a ruhából.

Ja, és ne frisztraljon, hogy jóval tehetősebbek. Ők is emberek, nem a pénzen múlik - no meg ők is jót akarnak a fiuknak.

2022. jún. 12. 07:48
 3/15 anonim ***** válasza:
9%

A családi vacsorát nem illik videózni!

Miért mi mondjuk meg mit filmezz le?

2022. jún. 12. 09:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyári ruha jó lesz. Amúgy sem az a lényeg mit veszel fel, hanem hogyan viselkedsz.
2022. jún. 12. 09:28
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Olyan ruhát vegyél fel aminek nincs nagy kivágása (nem buggyannak ki a melleid), nem kivágott a háta, és normális hossza van (nem látszik ki a feneked ha lehajolsz), és nem rikító színű. Tehát szolidan csinos, és kulturált megjelenést kölcsönöz. Nem drága ruhára kell gondolni, hanem visszafogottra.

Sajnos a mai világban sokan nem veszik észre, hogy úgy néznek ki mint egy k*rva (hiába drága a ruha ami rajta van). Akinek nem inge, ne vegye magára.

2022. jún. 12. 10:50
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Alulról felfelé mondom. Martens bakancs, fekete színű szaggatott-tépett harisnya, félseggig érő, köldökig felhúzott, p.ciba bevágó fekete farmernaci szegecselt bőrővvel, rózsaszínű hálós top alatta fekete cicitartóval, szegecselt bőrnyaklánc, ez az outfit nagyjából rendben lenne szerintem, legalábbis nekem bejönne. A hajad legyen kék vagy rózsaszín, kis szőke melírozás mehet bele, attól csak még dögösebb leszel. Mindezek mellé kell egy brutál erős smink és már készen is vagy,nincs más dolgod mint learatni a babérokat.
2022. jún. 12. 13:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kérdezd meg a srácot, az a legbiztosabb.

N

2022. jún. 12. 13:48
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
2022. jún. 12. 15:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is euhát. Valami visszafogott színt, ne vöröset. Családi vacsira a túl rövid és a túl dekoltált sem illő.
2022. jún. 12. 18:17
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
De jó, hogy én bármelyik hétköznapi ruhámban elmehetnék. De jó, hogy megtanítottak viselkedni.
2022. jún. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!