Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap délután bemutat a családjának. Mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Vacsorázni megyünk a családjával, nem túl puccos helyre, viszont õk jóval tehetõsebbek nálam. Nem szeretnék sem alulöltözni, viszont tulöltözni sem.
Nyári estére mit javasoltok? Egy kis ruha vagy inkább farmer meg egy szebb felsõ?
26 N
2022. jún. 12. 07:39
11/15 anonim válasza:
#10 nem tudom, de szerintem ha te ilyen paraszt vagy viselkedni biztosan nem tanítottak meg
12/15 anonim válasza:
Egy helyes, nem túl rövid nyári ruhát, de legyen kis ujja is, egy nyári kardigánt vigyél magaddal, és a cipő és a táska legyen elegánsabb.
13/15 anonim válasza:
Írj majd, hogy minden jól sikerült e.
Reméljük igen, és szimpatikus voltál a családnak.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, minden tökéletes volt!
Mind nagyon aranyosak, nagyon kedvesek voltak. Egy kis laza nyári vacsora/grillezgetés volt, mindenki nagyon felszabadult volt.
Örülök, hogy minden ilyen jól alakult, nekem tényleg sokat jelent, hogy a családja elfogad meg kedvel.
Köszi a válaszokat nektek!!!
2022. jún. 20. 20:55
15/15 anonim válasza:
Mi is örülünk, hogy jelentkeztél.
A mai világban nagyon nehéz boldognak lenni.
Akinek már soha nem sikerül, az legalább más boldogságának örüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!