Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen stílusú öltözködés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokkal is példálózhattok akár, amik általában bejönnek nektek.

Figyelt kérdés
Kérlek, a korotokat és a nemeteket is tüntessétek fel a válaszotok végén, köszönöm 🙂

2022. aug. 16. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

Na akkor neked tetszenék.

Kár, hogy élőben nem létezel. :)

2023. máj. 31. 19:44
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

Férfiakon (is) én a sötét színeket szeretem, fekete-sötétkék-keki-szürke stb, de a fehér vagy drapp is tetszik.

A neonszínű vagy egyéb rikító dolgok, feltűnő apró (pl virág) mintás dolgok sem igazán jönnek be férfiaknak.

Maximum ha poénból veszi fel valaki a nyaraláskor, vagy nagy melegben.

Én alapjában véve azt szeretem, ha egy férfi egyszerű dolgokban is vonzó és nem feltűnő ruházattal próbál kitűnni, hanem az intelligenciájával és humorával.

2023. júl. 18. 06:41
 53/66 anonim ***** válasza:

Vászon vagy farmer hosszú nadrág, nyáron térd fölé érő vászonnadrág, póló (kerek vagy V nyakú, esetleg teniszpóló, bár pont ezt kevésbé kedvelem, ellentétben a férjemmel), rövid ujjú ing, bár ezt inkább csak nyáron, vékonyabb anyagból, ez lehet kicsit bohókásabb, mintás, de nem túl harsány, télen egyszerű pulóver, kötött vagy kapucnis (jó minőségű, nem hatalmas NIKE feliratú, inkább casual). Szeretném a hosszú ujjú inget feltűrt ujjal, de a férjem sajnos nem (ebben is meg másban is finoman terelgetem, szerencsére extra kívánságaim nincsenek így elfogad tanácsot, vagy aszerint választ, hogy nekem melyik tetszik jobban ha neki mindkettő). Szép kékek, zöldek, barnák, egy-egy ízléses élénkebb színnel.

Lehet kicsit elegánsabb, lehet lazább, a lényeg, hogy a) tiszta, ápolt, nem szakadt, nem koszos, nem kinyúlt stb. legyen b) tudja viselni, illik az egész személyiségéhez.

Én az ilyen alter/rock/punk/reggae stílus iránt elnézőbb vagyok, ha az illetőnek _valóban_ az a stílusa, egy-egy darabot visel és nem ilyen "listával elmegyek a rockerboltba és felöltözöm" fazon (valaki írta, pl. ilyen Lenny Kravitz szalonrocker stílus).

Amit nagyon nem:

Nagyon szélsőségeket inkább viccesnek találom, 60 évesen a bőrnadrág Slashen is hülyén néz ki, pedig imádom őt. :D Ugyanígy pl. ha vkinek lila haja van 50 évesen az nem baj, ha mondjuk ehhez egy fekete bakancs, farmer és egy Ramones póló megy, de szerintem nevetséges, ha tetőtől talpig szivárványszínű, zenekarnevekkel, kendőkkel, biztosítótűkkel, láncokkal stb., mint aki egy Nina Hagen koncertről szabadult.

A tapadós bokáig érő répanadrágtól (akár farmer, akár elegáns) és izompólótól/ingtől a legszebben kidolgozott férfitesten is kiráz a hideg.

Logógyűjtő- és mutogató fazonoktól szintén, általában olyan személyiség is passzol hozzá (de ezt nőben is visszataszítónak tartom).

Hatalmas iszonyatmenő karóra.

Széthordott edzőcipő, nadrág, póló kombó.

Szandál + zokni (nem érdekel ki mit mond, nőknél sem szeretem:D

2023. júl. 18. 15:21
 54/66 anonim ***** válasza:
100%

Ingek minden mennyiségben,különösképp az egyszínű (vagy árnyalatok) ing: fehér, fekete, sötétkék, bézs kiemelkedőek. Nadrágnak sima farmer, SEMMIKÉPP nem szaggatott. Sportcipő, de abból is valami kifinomultabb,vagy egyszínű elegáns cipő. A felső semmiképp se legyen felíratos, mintás, pöttyös stb. Ha tovább akar menni az illető, blézer. Nekem nőként is ruha magassarkúval/kosztüm a kedvenc öltözékem, tehát ennek a férfi megfelelője tetszik igazán. :)

20L

2023. júl. 19. 00:24
 55/66 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!! Most nagy divat lett a nőkön a "mellig érő" derekú dzűk nadrág.Sok lányon úgy néz ki mint aki az első trimeszterben van,és a dombocska meg a vágatka nem sok mindent bìz a fantáziára. Szóval nekem nem jön be csak a vékony lányokon. Viszont alakra lehet nekem vékonytól a enyhén molettig bármilyen ha tud öltözni.

Aki ìrta ruha nélkűl....számomra az igényes fehérnemű főleg melltartó nagyon bejön. Na de a szakadt mosott úgyse látja senki bugyi...

2023. júl. 30. 12:23
 56/66 anonim ***** válasza:
37%

A márkalogóktól kiráz a hideg. Ugyanúgy mint a műbőr/bőr jackótól. Már nem a 70’es éveket éljük.

Ha felnőtt férfi converset vagy dnbs cipőt hord, attól is.

Bármi olyan amin van valami buta ábra vagy felirat legyen az poló vagy pulcsi azt az érzetet kelti hogy még kisfiú, nem férfi.

És hogy mi legyen: szimpla nadrág, egyszínű felső vagy ing, jó minőségű pulóver vagy kardigán. Cipőből sportcipő vagy bőrcipő (alkalomhoz illően).

2023. aug. 6. 01:19
 57/66 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, ebből a stílus dologból már régen kinőttem, érezze magát jól a bőrében abban amiben van, nekem meg úgyis az tetszik legjobban, ha nincs rajta semmi.
2023. szept. 18. 12:33
 58/66 anonim ***** válasza:
0%
Pasikon devergo cuccok
2023. okt. 14. 07:34
 59/66 anonim ***** válasza:

Férfin hosszú ujjú, egyszínű (legjobb ha fehér) jó minőségű, vasalt ing, felhajtott ujjal. Ez tuti nyerő.

OFF: feliratos, mintás, szétvasalt/mosott póló/ing/pulóver. Rövid nadrág, melegítő, szakadt farmer.

2023. okt. 14. 20:55
 60/66 anonim ***** válasza:

Hú de érdekes volt olvasni...😃

Nekem is mindegy, ha bejön a pasi, ismertem olyat akin az ing egyszerűen hülyén állt, mert a "laza" stílus volt, ami neki passzolt.

Volt olyan, hogy láttam a pasin, hogy iszonyat idétlen a térdig húzott zoknija a nyári 40 fokba sportcipővel, de bejött a pasi.

Ugyan így a pamut melegítőtől is kiráz a hideg de főleg a rövidnacis verziótól de ez sem baj ha amúgy tetszik a srác.

Na de számomra is a farmer, egyszerű póló/ing az egyszerű pulcsi, télen bakancs, nyáron vékonyabb cipő, normális (nem hivalkodó kabát) bőrkabát, ami bejön.

De persze alkalomtól függ ha kell tudjon és legyen hajlandó öltönyt húzni, ha meg sportol legyen sportruhába. De végülis tényleg nem ez a legfontosabb ha amúgy vonzó.💓

2023. dec. 3. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!