Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokkal is példálózhattok akár, amik általában bejönnek nektek.
Ing, nyakkendő, zakó, szövetnadrág, bőrcipő
43n
Én mindig az egyszerűen öltöző nőktől voltam oda világ életemben. Nagyon eltérő, kinek milyen színek és milyen ruhák állnak jól, valaki csinos a szoknyában, valaki inkább farmeros típus. Alapvetően a sportos, tornacipős stílus volt a kedvencem, azért is, mert a sportos alkatú nők az eseteim. Taszít a magassarkú, és minden mesterkélt dolog, így a smink és az ékszerek is.
F45
Egyszerű, farmer, póló, kapucnis stílus de enyhén darkos beütéssel. Ez alatt értem a fekete ruhadarabokat, amelyek a megfelelő részen emelik ki az előnyös adottságokat. Pl. egy izmos férfinak jól áll egy enyhén karcsúsított póló, amely kiemeli a deltás alkatát. Vagy egy kicsit feszesebb nadrág, amely mondjuk a lábizmokat emeli ki.
A darkos mellé lehet sportosan laza vagy esetleg kicsit rockeres/hippis de nem túlzásba víve. Pl. szerintem egy rocker stílusú bakancs sima fekete cuccokkal nagyon jól mutat.
Magam is az ilyen stílust szeretem.
nekem ilyesmi
ez is bejon, pedig kicsit szakadt hatasa van, meg ilyen fellepos ruha feelingje, de nekem bejon:D
tehat ilyen deszkas, lazabb, en ha pasi lennek is ez jonne be:D
deszkas gatya, szakadt gatya, kapucnis pulcsi, fullcap, beanie stb
egy a baj, 30 felett nem nagyon van ilyen:D:D
soot, ez mar a ketezres evekben kiment a divatbol..:(
en az oltonyos, elegans stilust nem birom, meg repagatya, meg a csillogos meg ilyen arany cuccokat, a szakalltol meg egyenesen undorodok.. tudom hogy nem ruha szakall, de vegulis kiegeszito.. es azt is tudom, hogy soha ne mondd, hogy soha, de nekem szakallas pasim tuti hogy nem lesz, ebbe biztos vagyok, egyszeruen taszit.. a korszakallal, kecskeszakallal, borostaval semmi baj nincs, sooot, de a szakall kikeszit
erdekesek ezek is, hogy miert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!