Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen stílusú öltözködés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokkal is példálózhattok akár, amik általában bejönnek nektek.

Figyelt kérdés
Kérlek, a korotokat és a nemeteket is tüntessétek fel a válaszotok végén, köszönöm 🙂

2022. aug. 16. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
91%

Ing, nyakkendő, zakó, szövetnadrág, bőrcipő

43n

2023. márc. 30. 15:40
 42/66 anonim ***** válasza:
79%
Elég specifikus listák, preferenciák. Én őszinte leszek. Szerintem abban néz ki a legjobban valaki, ami a legjobban illik is hozzá, és amiben jól, magabiztosan érzi magát. Legyen ez sportos, elegáns, laza vagy indie, alter, valami, mindegy. Mindenkinek van egy alap karaktere (külső és belső), amihez passzol valami, vagy ami alapján kialakít egy öltözködési stílust és ha jól érzi magát benne, magabiztos, akkor teljesen mindegy, hogy milyen stílus. Nyilván igényes keretek között. Az a legjobb ha valaki rátalál magára, és abban érzi a legjobban magát, szinte "ragyog". Igaz ez nőre és férfira egyaránt.
2023. márc. 31. 12:57
 43/66 anonim ***** válasza:
100%
Sportos vagy sportosan elegáns, edzőcipő vagy edzőcipő szerű cipő. 40N
2023. ápr. 7. 16:21
 44/66 anonim ***** válasza:
0%
Van egy lány TikTokon táncolgat...tényleg nagyon nőiesen öltözik a videókhoz. Egy a gond hiába vékony alkat a hasán van minimális felesleg az ilyen szűk, teshez feszülős ruhák kiadják nagyon
2023. ápr. 11. 14:20
 45/66 anonim ***** válasza:
87%

Én mindig az egyszerűen öltöző nőktől voltam oda világ életemben. Nagyon eltérő, kinek milyen színek és milyen ruhák állnak jól, valaki csinos a szoknyában, valaki inkább farmeros típus. Alapvetően a sportos, tornacipős stílus volt a kedvencem, azért is, mert a sportos alkatú nők az eseteim. Taszít a magassarkú, és minden mesterkélt dolog, így a smink és az ékszerek is.

F45

2023. ápr. 20. 23:41
 46/66 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerű, farmer, póló, kapucnis stílus de enyhén darkos beütéssel. Ez alatt értem a fekete ruhadarabokat, amelyek a megfelelő részen emelik ki az előnyös adottságokat. Pl. egy izmos férfinak jól áll egy enyhén karcsúsított póló, amely kiemeli a deltás alkatát. Vagy egy kicsit feszesebb nadrág, amely mondjuk a lábizmokat emeli ki.

A darkos mellé lehet sportosan laza vagy esetleg kicsit rockeres/hippis de nem túlzásba víve. Pl. szerintem egy rocker stílusú bakancs sima fekete cuccokkal nagyon jól mutat.

Magam is az ilyen stílust szeretem.

2023. ápr. 30. 00:19
 47/66 anonim ***** válasza:
Ami számomra kicsit fura nőknél mindenhez is erőltetni a nylon harisnya zoknit(bokafix) sportos viseletekhez is,főleg ha semilyen szinű és kibolyhosodott.
2023. máj. 1. 22:23
 48/66 K.O. ***** válasza:
75%

nekem ilyesmi

[link]

ez is bejon, pedig kicsit szakadt hatasa van, meg ilyen fellepos ruha feelingje, de nekem bejon:D

[link]

[link]

tehat ilyen deszkas, lazabb, en ha pasi lennek is ez jonne be:D

deszkas gatya, szakadt gatya, kapucnis pulcsi, fullcap, beanie stb

egy a baj, 30 felett nem nagyon van ilyen:D:D

soot, ez mar a ketezres evekben kiment a divatbol..:(

en az oltonyos, elegans stilust nem birom, meg repagatya, meg a csillogos meg ilyen arany cuccokat, a szakalltol meg egyenesen undorodok.. tudom hogy nem ruha szakall, de vegulis kiegeszito.. es azt is tudom, hogy soha ne mondd, hogy soha, de nekem szakallas pasim tuti hogy nem lesz, ebbe biztos vagyok, egyszeruen taszit.. a korszakallal, kecskeszakallal, borostaval semmi baj nincs, sooot, de a szakall kikeszit

erdekesek ezek is, hogy miert

2023. máj. 8. 22:11
 49/66 anonim ***** válasza:
90%
Visszafogott, laza elegancia minden évszakban. Legyen rajta valami egyéni. Ne multi egyenruhában feszítsen, hogy kicsit messziről már bárkivel összetéveszthetem.
2023. máj. 31. 15:42
 50/66 anonim ***** válasza:
93%
Na, a kapucnis proli stílustól világgá szaladok. Már csak a rongyos farmer hiányzik hozzá. Brrrrrrrr.
2023. máj. 31. 15:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!