Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokkal is példálózhattok akár, amik általában bejönnek nektek.
30 De ha cipeli a cuccot akkor izmosabb lesz. Séta közben is nő a bicepsz és hátizom.
Nem kell a kocsiban hagyni semmit, több liter vizet is lehet vinni, piknikplédet jógakockát és a fényképező állványt mindig. Ezen kívül ha kicsi a táskája vagy nincs is, és nagy a telefonja, akkor rád fogja sózni a telefont.
Amúgy egyetértek, kivéve a keresztbe csíkos pulcsival, mert az csak egyszínű lehet, a csíkos az papás.
Magas kigyurt fiun: fekete kicsit feszulos polo,kek farmer.
Igazabol nema ruha imponal,hanem a azabalyos babaarc,slortos test,humorerzek.
Milf
Minden nőnek más áll jól, helyesebben van, akin egy passzos ruha nem olyan szexi, mint egy másik nőn.
Nekem egyébként a legjobban a sportos nők jönnek be, azaz farmer, pőló, melegítő, akár baseball sapka. Ezeket a ruhákat is lehet nőiesen hordani és nekem nagyon imponál, vélhetően azért, mert én is a sportos öltözetet kedvelem mégha munkámban a farmer és az ing alap öltözet. De talán még ez is sorolható ebbe a kategóriába.
Amit nem kedvelek, azok a ruhák, amik már túlzóan "cicababává" teszik a nőt. Nekem az ilyen jellegű öltözetek abszolút nem vonzóak.
37/F
borkabat gyuros póló fehérben és szakadt farmer jordan cipő.
N38
Szeretem az ingeket, a bölcsész-öltözéket, ha diszkréten színes, bírom a vicces zoknikat,csak legyen vmi rockn'roll az öltözékben, amitől érdekes. De szeretem a sima fekete pólót meg a fekete stílust is.
26n
Szerintem a legegyszerűbb és legjobb válasz amiben jól, érzi magát, és van ízlése megválasztani milyen ruhák illenek hozzá,magyarán van saját stílusa, ami jól is áll neki.
Az egy nagyon fontos dolog hogy az illető kényelmesen érezze magát a ruhába,mert hiába tök jó a ruha, ha az látszik a fején, hogy kényelmetlennek érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!