Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú öltözködés imponál nektek leginkább egy ellenkező neműn?? Konkrét ruhdarabokkal is példálózhattok akár, amik általában bejönnek nektek.
Lányokon bejön: random utcai/sportos (farmer, edzőcipő, póló).
Nagyon nem jön be: nyakigzokni, formátlan bő kukás-zsák ruhák
33F
Olyan vagyok mint az 5-ös, én is a letisztult, kicsit old-school férfias stílust kedvelem. Legyen természetes és fitt, tudja mi áll jól neki.
Férfiaknál is nagyon igaz amit itt a nőkről írtak, hogy egy fitt, jó alakú emberen egy egyszerű régi pulóver és nadrág is jobban áll, mint egy magára nem adó emberen a drága, márkás ruha.
Valamint jó ha tudja, hogy mikor mit illik illetve szükséges felvenni, ne ugyanabban a cipőben akarjon túrázni menni, mint amiben anyósékat látogatjuk.
Imponál, ha olyan ruhákat hord amin nincsenek óriási márkajelzések és nem méregdrágák de jó minőségűek.
Legyen ápolt, de ne túl piperkőc. Szeretem, ha valakinek a személyiségehez illő, jó illatú parfümje van.
Nekem sem jön be a fültágítós-színeshajas stílus, a szolis bőr millió tetoválással, vagy ha sok ékszert hord.
Nekem az tetszik (és tudom hogy a nagy PC-ségben ilyet már-már visszatetsző mondani), ha az öltözködése nem megy el a túl színes (rózsaszín és társai), harsány, meghökkentő irányba. Bokalengető nadrágok kizárva. A férfias öltözködést preferálom, megfelelő méretű és stílusú darabok viselését. Ne lógjanak rajta úgy a ruhái, mint tehénen a gatya, de ne is feszüljenek rá kellemetlenül minden porcikájára. A sportos elegancia a kedvencem, de a klasszikus farmer-póló kombó is iszonyú szexis tud lenni. Ékszerek csak mértékkel, vagy egyáltalán ne legyenek.
28N
Alapvetően több stílus is tetszik.
Ami alap nálam:
- ápoltság (semmi látványosan gyűrött cucc, semmi letaposott aljú farmer, semmi dzsuvás edzőcipő - utóbbi alatt nem azt értem, ha elkapja az eső és latyakos az idő, hanem az idő alatt összegyűlt mocskot)
- odafigyel arra, hogy színekben harmonikus legyen az öltözéke, és ne legyenek kifejezetten előnytelenül megválasztva a színek a bőrszínéhez, hajszínéhez
- méretben passzoljon minden (oversize holmikat nem kedvelem)
- ne legyen túl sportos, kiv, ha kirándulni vagy sportolni megy (nekem a halálom az, amikor akár "csak a postára / SPAR-ba" is valaki melegítőben megy, nagyon nem tetszik)
- alkalmakra tudjon illően felöltözni
- ne legyen az a fajta márkab...i, aki egy élő márka-hirdetőtábla, annyira a képedbe tolja a logókat
- ízléses, nem csicsás (Ed Hardy borzalmakat gyűlölöm, csicsás mintákat, kilós ékszereket)
- "vicces szöveges" feliratos pólókat sem kedvelem
Ami kifejezetten tetszik:
- smart casual ruházkodás - hosszúujjú ing (melegebb időben felhajtott ujjal), egyszerű, nem túl sportos pulóver ing fölött, egyszerű, egyenes szárú nadrág, egyszínű bőr / műbőr félcipő; télen egyenes szabású szövetkabát
- "Lenny Kravitz" jellegű "szalonrocker" stílus - amikor a rocker ruhákat nem viszi az illető túlzásba, nem tetőtől talpig bőr acélbetétes bakanccsal nyáron is... hanem egy-egy bőr cucc, sima póló, néhány kiegészítő (mondjuk kendő), farmer, nem túl böhöm edzőcipő
hasonló típus, mint az előző, a visszafogottan bohém, az is tetszik (kb,. ugyanez, csak nem rockeres, hanem hippisebb kiegészítőkkel)
+ ha valaki nem fél a kiegészítőktől... nem a kilós fukszra gondolok, de nem gondolom, hogy egy kézitáska, egy karóra, jól megválasztott mandzsettagomb, finomabb ékszerek, kendő / sál
Férfin èn az egyszerű stílust kedvelem. Farmer-egyéb normális nadrág, póló/ing/pulcsi, sportcipő/bakancs.
Én is így öltözöm. Legyen kényelmes, egyszerű, alkalomhoz/ időjáráshoz való.
Lehetőleg ne legyen márkamániás, az számomra taszító. Pénzpocsékolásnak tartom. És az ilyenek többnyire a másik féltől is elvárják a márkaöltözetet, amire én nem vagyok hajlandó, hogy többet költsek ruhára.
+ Ne hordjon nőies színeket, mert az szintén taszít. Pl rózsaszínt.
Otthonra teljesen jó pl melegben boxer( vagy az sem), hidegebb időben/ boltba menni melegítőnaci, ilyeneken nem problémázok.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!