Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönetek egy kisgyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönetek egy kisgyerekes anyukaval ? Őszinte valaszokat várok!

Figyelt kérdés

Érdekel hogy ti hogy látjátok, mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban .

27 éves vagyok ,van egy 3 éves kisgyermekem ,akit Kb 1.5 éve egyedül nevelek, ráadásul külföldön ugyhogy a család segítsége nélkül.

A kulsom elfogadhato, nem vagyok egy insta modell , nem vagyon egy igazi szépség,vannak hibáim, de mindezekkel együtt, úgy érzem szerethető vagyok . Sok pozitív belső tulajdonsagom mellett, külsőleg is egy ápolt, fiatal anya vagyok.

Nyilván a gyermekem a prioritasom az eletemben, ő a Nr.1, de mivel én is csak egy ember vagyok , sokszor vágyom egy parkapcsolatra ami teljessé tenné az amúgy kellemes eletemet .

Sokan tagadják, de nyilván minden egyedülálló anya fejében ott van az a gondolat is hogy szeretne egy szerető apa helyettest a gyermeke életében. Ez azt hiszem teljesen természetes.

Volt néhány randim az utolsó 1.5 évben, egy 3 hónapos kapcsolatom is , de úgy látom hogy a legtöbben nincsenek tisztában azzal ,mit is jelent egy 3 éves gyermek mellett az ismerkedés .

Figyeltem hogy az első pár alkalommal a gyermekem ne legyen jelen , de amint arra került a sor hogy őt is megismerje az adott pár jelölt, inkább csak zavaró tényezőként tekintett rá .

Rengeteg férfit zavar hogy az ismerkedés, a szerelem felepulese nem olyan könnyű folyamat, mint ahol nincs gyerek . Egy példa: nem túl romantikus a 7-8. Randin ülni nálam a lakásban, vsgy sétálni a gyerekkel ,közben vele foglalkozzak ,esetleg helyre tegyem , raszoljak, pelust cserélek,és mindeközben valaki várja hogy vele foglalkozzak. Megöli a hangulatot, az ismerkedés varázsát....

Azokat is megemlitenem, mert ők vannak a többségben, akik semmi komolyat nem szeretnenek egy kisgyermekes anyától. Csak a szex ....

Néhányan úgy veszik , szivesseget tesznek azzal ha velem vannak , velünk, és velünk töltenek el időt, mintha nem lennék egy teljes értékű ember, csak azért mert rosszul választottam, és a gyermekem apukajaval szakítottunk.

Nem vagyok hálás azért mert valaki randizik velem , sem a szexért,sem azért ha a gyermekemmel foglalkozik.

Nem elegszem meg a kevesebb szeretettel, a rosszabb modorral, vsak azért mert anya vagyok. Ez nem úgy van hogy " na jó, akkor nekem ez is jó lesz ".....

Ti hogy látjátok a helyzetet ? A mai társadalom hogy áll az egyedülálló anyakhoz

párkapcsolati téren?

Azt meg hozzá teszem , hogy megprobalok 35 feletti férfiakkal ismerkedni ,akiknek jó esellyel gyerekuk van , nyugodtabbak, és netán jobban elfogadjak a helyzetet

2022. júl. 27. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
64%
Mivel nem tehetem meg hogy válogassak így igen. Különben örök életemre egyedül maradok
2022. júl. 29. 10:19
 82/89 anonim ***** válasza:
100%
én nem szeretnék gyereket, sajátot se, másét pedig végképp nem szeretnék nevelni, így a válaszom nem
2022. szept. 16. 16:04
 83/89 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen kizárt!
2022. szept. 16. 19:18
 84/89 anonim ***** válasza:
54%
Ha a férj teljesen eltűnt, akkor igen. A gyerkőcnek valószínűleg nem lesznek emlékei a vér szerinti apjáról, így nem lenne "pótapa" jellege.
2022. szept. 16. 21:49
 85/89 anonim ***** válasza:
47%

Nőként írok.

Nekem 6.5 éve tartó kapcsolatba született gyerekünk az exemmel (21 voltam akkor). 3 éves volt a gyerek, amikor szétmentünk.

Volt pàr kapcsolatom (pár hónaposak, 1 éves, a jelenlegi 7 éve tart, van 2 közös gyerek is azóta.)

Szingliként is elég hosszú sor állt, a többséget én pattintottam.

Engem amúgy nem zavart volna, ha valakinek szintén van gyereke (ismerkedtem is ilyen pasival, nem ezért nem lett belőle semmi), de végül gyerektelenekkel kerültem csak kapcsolatba. A párom is az volt, mivel 23 volt csak, mikor összejöttünk.

2022. szept. 17. 09:37
 86/89 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem kellene még ha jó csaj akkor se
2022. szept. 17. 15:45
 87/89 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam a kommenteket, így nem tudom a részleteket...

Az a baj, hogy ez nem csak kettőtökről szól - ott van az apa, és az apa szülei, akik mondjuk vasárnap reggel beállítanak a lakásomba, és elkezdenek engem szidni, hogy bezzeg a fiuk, meg ki ez a lúzer... és hirtelen beugrik, hogy 8 idegen engem szid a saját lakásomban!

Aztán ott van a ki mit fizessen a gyereknek dolog, ki hova vigye a gyereket, stb.

És ott van még, hogy szeretnél több, közös gyereket?

Őszintén, több sebből vérzik a dolog, ha 40 lennék, és lenne saját gyerekem, simán összejöhetnénk, de 32 évesen nincs még gyerekem, szóval kizárt (amúgy 3-4 gyereket szeretnék).

2022. szept. 17. 16:24
 88/89 anonim ***** válasza:
55%
Nekem eleve a külföldre járó "szabadszellem" sem összeegyeztethető a világnézetemmel, szóval nem.
2022. szept. 17. 16:59
 89/89 anonim ***** válasza:
63%

Előző kommentelő "férfi társaimtól" szeretném megkérdezni hogy: Véletlen nem az ember számít? Mármint nem tökmindegy van e gyereke, vagy sem? Csomó párkapcsolat alakul nagyon is jól. Nyilván nem egyszerű, de ha megéri a nőért, akkor miért ne?! Pff...

Nekem simán belefér, voltam is gyermekes anyukával és elmondanám nagyon jól voltunk a gyerekekkel. Közös társas, dumálás, stb...

35F

2022. szept. 17. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!