Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti összejönétek ilyen pasival?
Fafűtéses családi házban nőttem fel, de nem értem, hogy mégis mi a francért kéne tudnia bárkinek fát vágni, ha mással fűt? Különben nem egy agysebészet, nekem is megy, ha muszáj.
32N
Nem nőként, de ez a favágósdi ez valami új fétis? Nem az első kérdés az oldalon mostanság a témában. Tisztára mint South Parkban Roy (Stan rövidéletű nevelőapja, akit Zsírfeka "tanácsával" távolított el) aki mindig tűzifát akart vágatni vele.
Hacsak nem Kanadában élsz, vagy tűzifatelepen dolgozol, nincs szükség a favágásra, mint képességre. Egyrészt árulnak "kész" tűzifát is, igaz "az sokba van" a sima fához képest, másrészt már az erdészek se kisfejszével nyomulnak.
Ahhoz elég alul műveltnek kell lenni, hogy ne tudja mi az, hogy favágás, abból kifolyólag is, mivel hogy általános iskolában már tanult róla az ember.
Az, hogy ő személy szerint nem végzi, az kit érdekel?
ma 19:09 "favágósdi ez valami új fétis? "
Sok nő pannaszkodott itt hogy a férfiak azt sem tudják mi az a favágás,ezért kérdeztem..
Szerintem nem "ugyan arra a favágásra gondoltak mint te kedves kérdező :D"
Ha valóban fa vágásról beszélünk akkor jön ,hogy mi is számít annak??
Pl a kerítés melletti fát kivágni,úgy h a körülötte lévő kocsikra és vezetékekre póznákra,házakra ne dőljön rá?Na az még egy láncfűrésszel sem olyan egyszerű dolog h bárki oda megy és megcsinálja.
Vagy kis baltával gyújtósokat vágni?Mert azt bárki megcsinálja...
Rönkfát felaprítani?? fejszével? Na oda meg hát kell...Meg lehetőleg ne a csomót találd el...
De azt is elküldeném a fenébe aki még 1x rönk fát rendel :D
Mikor sima "aprított"tűzifát rendelsz azt csak fel kell darabolgatni a kájhába stb...azok "kicsik"
Ha rönkfát rendelsz akkor kb 20kilos rönkökbe kapod...azt elpakolni is jő kis szívatás :D
Amúgy meg briket :D szépen dobozba van és csak kiveszed a kocsiból és csá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!