Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönetek egy kisgyerekes anyukaval ? Őszinte valaszokat várok!
Érdekel hogy ti hogy látjátok, mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban .
27 éves vagyok ,van egy 3 éves kisgyermekem ,akit Kb 1.5 éve egyedül nevelek, ráadásul külföldön ugyhogy a család segítsége nélkül.
A kulsom elfogadhato, nem vagyok egy insta modell , nem vagyon egy igazi szépség,vannak hibáim, de mindezekkel együtt, úgy érzem szerethető vagyok . Sok pozitív belső tulajdonsagom mellett, külsőleg is egy ápolt, fiatal anya vagyok.
Nyilván a gyermekem a prioritasom az eletemben, ő a Nr.1, de mivel én is csak egy ember vagyok , sokszor vágyom egy parkapcsolatra ami teljessé tenné az amúgy kellemes eletemet .
Sokan tagadják, de nyilván minden egyedülálló anya fejében ott van az a gondolat is hogy szeretne egy szerető apa helyettest a gyermeke életében. Ez azt hiszem teljesen természetes.
Volt néhány randim az utolsó 1.5 évben, egy 3 hónapos kapcsolatom is , de úgy látom hogy a legtöbben nincsenek tisztában azzal ,mit is jelent egy 3 éves gyermek mellett az ismerkedés .
Figyeltem hogy az első pár alkalommal a gyermekem ne legyen jelen , de amint arra került a sor hogy őt is megismerje az adott pár jelölt, inkább csak zavaró tényezőként tekintett rá .
Rengeteg férfit zavar hogy az ismerkedés, a szerelem felepulese nem olyan könnyű folyamat, mint ahol nincs gyerek . Egy példa: nem túl romantikus a 7-8. Randin ülni nálam a lakásban, vsgy sétálni a gyerekkel ,közben vele foglalkozzak ,esetleg helyre tegyem , raszoljak, pelust cserélek,és mindeközben valaki várja hogy vele foglalkozzak. Megöli a hangulatot, az ismerkedés varázsát....
Azokat is megemlitenem, mert ők vannak a többségben, akik semmi komolyat nem szeretnenek egy kisgyermekes anyától. Csak a szex ....
Néhányan úgy veszik , szivesseget tesznek azzal ha velem vannak , velünk, és velünk töltenek el időt, mintha nem lennék egy teljes értékű ember, csak azért mert rosszul választottam, és a gyermekem apukajaval szakítottunk.
Nem vagyok hálás azért mert valaki randizik velem , sem a szexért,sem azért ha a gyermekemmel foglalkozik.
Nem elegszem meg a kevesebb szeretettel, a rosszabb modorral, vsak azért mert anya vagyok. Ez nem úgy van hogy " na jó, akkor nekem ez is jó lesz ".....
Ti hogy látjátok a helyzetet ? A mai társadalom hogy áll az egyedülálló anyakhoz
párkapcsolati téren?
Azt meg hozzá teszem , hogy megprobalok 35 feletti férfiakkal ismerkedni ,akiknek jó esellyel gyerekuk van , nyugodtabbak, és netán jobban elfogadjak a helyzetet
Kizáró ok!
Ha bárhova menni szeretnél, vinni kell másnak a "gyerekét", nem a sajátod, nincs közös programotok, mert ott a gyerek, altatni kell, figyelni kell rá, rengeteg mindenbe gondot jelent ha nem a saját.
Tehát én nem.... Voltam 2 gyerekes nővel, idén, (próbálkoztam), de esélytelen volt számomra... Ha nincs kedved akkor is menni kell vele , foglalkozni kell vele, játszani kell. Én nem vagyok egy türelmes típus más gyerekéhez, sajnos lehet én bennem van a gond.
Én is dettó elrontottam. Évekig sajnáltam...
11 , ez így van . Nálunk a kisfiam folyamatosan az új páromtol követelte a törődést, mert úgy érezte, végre anyan kívül más is foglalkozik vele.
Sehova nem tudtunk elmwnni nélküle, konkrétan egy szabad percunk sem volt,csak miután a kicsi elaludt ,de akkor már mi is teljesen kivoltunk készülve.
Folyton nyavog, hisztizik, nem tud beszélni, kaki , pisi , stb ... ez egy idegen számára nyilván megerolteto, és már azon gondolkodom hogy felfüggesztem a parkeresest a következő 5 évre.
24 évesen maradtam egyedül a két éves lányommal. Mondanom sem kell messziről elkerültek a pasik.
Elfogadtam hogy egyedül fogok maradni. 30 éves koromig nem is volt kapcsolatom újra. Utána összejött egy, de éreztem hogy ez nem oké, ennek fél év múlva én vetettem véget. A gyerekemmel egyszer sem találkozott.
Aztán felregisztráltam tarskeresőre, mondanom sem kell hogy a pasik szinte csak és kizárolag szex miatt írtak, mert a gyerek mert a gyerek. Nem fogok egy gyereket eltartani. Nem is kértem hisz eddig is ment. Aztán rámírt a mostani párom. Már kapásból úgy kezdtem sorry gyerekem van, szex kapcsolatot meg nem akarok.😅 mondta hogy jó ő sem, elkérhetné e a számomat. Nem biztam már semmi jóban, de belementem a találkozóba. És azóta is együtt vagyunk. A gyerekemet sajátjaként szereti, de tényleg.( nálunk a gyerek apja nem játszik) Ő volt az egy a sok közül aki elfogadott mind a kettőnket. Szóval nehéz, de nem lehetetlen.
17, ez érthető..... nem is q huszoneveseket szolitottam meg igazán. :-)
Egyértelmű hogy neked ilyesmi szoba sem jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!