Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönetek egy kisgyerekes anyukaval ? Őszinte valaszokat várok!
Érdekel hogy ti hogy látjátok, mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban .
27 éves vagyok ,van egy 3 éves kisgyermekem ,akit Kb 1.5 éve egyedül nevelek, ráadásul külföldön ugyhogy a család segítsége nélkül.
A kulsom elfogadhato, nem vagyok egy insta modell , nem vagyon egy igazi szépség,vannak hibáim, de mindezekkel együtt, úgy érzem szerethető vagyok . Sok pozitív belső tulajdonsagom mellett, külsőleg is egy ápolt, fiatal anya vagyok.
Nyilván a gyermekem a prioritasom az eletemben, ő a Nr.1, de mivel én is csak egy ember vagyok , sokszor vágyom egy parkapcsolatra ami teljessé tenné az amúgy kellemes eletemet .
Sokan tagadják, de nyilván minden egyedülálló anya fejében ott van az a gondolat is hogy szeretne egy szerető apa helyettest a gyermeke életében. Ez azt hiszem teljesen természetes.
Volt néhány randim az utolsó 1.5 évben, egy 3 hónapos kapcsolatom is , de úgy látom hogy a legtöbben nincsenek tisztában azzal ,mit is jelent egy 3 éves gyermek mellett az ismerkedés .
Figyeltem hogy az első pár alkalommal a gyermekem ne legyen jelen , de amint arra került a sor hogy őt is megismerje az adott pár jelölt, inkább csak zavaró tényezőként tekintett rá .
Rengeteg férfit zavar hogy az ismerkedés, a szerelem felepulese nem olyan könnyű folyamat, mint ahol nincs gyerek . Egy példa: nem túl romantikus a 7-8. Randin ülni nálam a lakásban, vsgy sétálni a gyerekkel ,közben vele foglalkozzak ,esetleg helyre tegyem , raszoljak, pelust cserélek,és mindeközben valaki várja hogy vele foglalkozzak. Megöli a hangulatot, az ismerkedés varázsát....
Azokat is megemlitenem, mert ők vannak a többségben, akik semmi komolyat nem szeretnenek egy kisgyermekes anyától. Csak a szex ....
Néhányan úgy veszik , szivesseget tesznek azzal ha velem vannak , velünk, és velünk töltenek el időt, mintha nem lennék egy teljes értékű ember, csak azért mert rosszul választottam, és a gyermekem apukajaval szakítottunk.
Nem vagyok hálás azért mert valaki randizik velem , sem a szexért,sem azért ha a gyermekemmel foglalkozik.
Nem elegszem meg a kevesebb szeretettel, a rosszabb modorral, vsak azért mert anya vagyok. Ez nem úgy van hogy " na jó, akkor nekem ez is jó lesz ".....
Ti hogy látjátok a helyzetet ? A mai társadalom hogy áll az egyedülálló anyakhoz
párkapcsolati téren?
Azt meg hozzá teszem , hogy megprobalok 35 feletti férfiakkal ismerkedni ,akiknek jó esellyel gyerekuk van , nyugodtabbak, és netán jobban elfogadjak a helyzetet
69
Minek állítom be? 🤣 Istenem.
Szerintem nem feltétlenül szexuális téren, hanem emberileg kell nagyot dobbantanod ahhoz, hogy egy ilyen kapcsolat működni tudjon és ne legyen a másik számára fojtogató. Az, hogy folyamatosan ott van veletek egy gyerek, alapvetően azokat is megviseli, akik közös gyereket nevelnek, hiszen folyamatosan el kell viselni a gyerek hisztijeit, azt, ha beteg, igazodni hozzá. Se egy vasárnap, se egy szabad délután, vagy csak nagyon ritkán van tőle. Ez a legjobb kapcsolatokat is kikezdi és nem véletlen, hogy gyerekvállalás után történik a legtöbb válás, mivel egy gyerek önmagában nem erősít meg egy kapcsolatot (ez a kedvencem, amikor azzal operálnak, hogy de hát összekötöd magadat egy életre a másikkal, ami így is van, de a mindennapokban csak távolabb kerülni tudsz valakitől, ha a melóban hajtva, kialvatlanul még a bőgő gyerekhez kell felkelnetek éjszakánként).
Szerintem ez úgy korrekt, hogy valakit megismersz és IDŐVEL mutatod csak be a gyerekednek is, mivel neki sem jó példa, ha tényleg "3 havonta új apuka jön haza hozzá", a kapcsolatodnak is egészségesebb nem mellesleg, ha ki tudsz szakadni mondjuk heti 3-4x 1-2 órára abból, hogy anyuka vagy és tudod élvezni a másik társaságát kötetlenebbül is. De úgy hozzáállni már az elején, hogy "jaj de jó lenne egy pótapuka" és már a kezdetekkor meg akarnád ezzel a szereppel fojtani az új férfit, az nem korrekt dolog. Elvégre nem tartozik neked semmivel és a gyerekednek sem, pláne nem az életével, vagy hogy megjavítson valami olyat, amit az exeddel közösen toltatok el. Ebben a sztoriban egyedül neki lenne apai kötelezettsége és ezt máson nem hajthatod be.
75#
Ha ha, jót nevettem. Imádom az ilyen cuki kommenteket.
Még jó hogy a való élet az nem a gyk alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!