Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönetek egy kisgyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönetek egy kisgyerekes anyukaval ? Őszinte valaszokat várok!

Figyelt kérdés

Érdekel hogy ti hogy látjátok, mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban .

27 éves vagyok ,van egy 3 éves kisgyermekem ,akit Kb 1.5 éve egyedül nevelek, ráadásul külföldön ugyhogy a család segítsége nélkül.

A kulsom elfogadhato, nem vagyok egy insta modell , nem vagyon egy igazi szépség,vannak hibáim, de mindezekkel együtt, úgy érzem szerethető vagyok . Sok pozitív belső tulajdonsagom mellett, külsőleg is egy ápolt, fiatal anya vagyok.

Nyilván a gyermekem a prioritasom az eletemben, ő a Nr.1, de mivel én is csak egy ember vagyok , sokszor vágyom egy parkapcsolatra ami teljessé tenné az amúgy kellemes eletemet .

Sokan tagadják, de nyilván minden egyedülálló anya fejében ott van az a gondolat is hogy szeretne egy szerető apa helyettest a gyermeke életében. Ez azt hiszem teljesen természetes.

Volt néhány randim az utolsó 1.5 évben, egy 3 hónapos kapcsolatom is , de úgy látom hogy a legtöbben nincsenek tisztában azzal ,mit is jelent egy 3 éves gyermek mellett az ismerkedés .

Figyeltem hogy az első pár alkalommal a gyermekem ne legyen jelen , de amint arra került a sor hogy őt is megismerje az adott pár jelölt, inkább csak zavaró tényezőként tekintett rá .

Rengeteg férfit zavar hogy az ismerkedés, a szerelem felepulese nem olyan könnyű folyamat, mint ahol nincs gyerek . Egy példa: nem túl romantikus a 7-8. Randin ülni nálam a lakásban, vsgy sétálni a gyerekkel ,közben vele foglalkozzak ,esetleg helyre tegyem , raszoljak, pelust cserélek,és mindeközben valaki várja hogy vele foglalkozzak. Megöli a hangulatot, az ismerkedés varázsát....

Azokat is megemlitenem, mert ők vannak a többségben, akik semmi komolyat nem szeretnenek egy kisgyermekes anyától. Csak a szex ....

Néhányan úgy veszik , szivesseget tesznek azzal ha velem vannak , velünk, és velünk töltenek el időt, mintha nem lennék egy teljes értékű ember, csak azért mert rosszul választottam, és a gyermekem apukajaval szakítottunk.

Nem vagyok hálás azért mert valaki randizik velem , sem a szexért,sem azért ha a gyermekemmel foglalkozik.

Nem elegszem meg a kevesebb szeretettel, a rosszabb modorral, vsak azért mert anya vagyok. Ez nem úgy van hogy " na jó, akkor nekem ez is jó lesz ".....

Ti hogy látjátok a helyzetet ? A mai társadalom hogy áll az egyedülálló anyakhoz

párkapcsolati téren?

Azt meg hozzá teszem , hogy megprobalok 35 feletti férfiakkal ismerkedni ,akiknek jó esellyel gyerekuk van , nyugodtabbak, és netán jobban elfogadjak a helyzetet

2022. júl. 27. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
58%
Hát figyelj, nem, viszont volt olyan csajszi akit vert a férje, ebben az esetben ha ez lenne a megoldás, akkor talán.
2022. júl. 28. 01:06
 42/89 anonim ***** válasza:
76%
Én a másik oldalról írok én vagyok a gyerekes anyuka. Sose tapasztaltam,hogy a pasik elutasítottak volna a gyerekem miatt. Mióta egyedül vagyok vele a harmadik komoly kapcsolatom van. Mostani párom ráadásul 5 évvel fiatalabb mégis elfogadja.
2022. júl. 28. 01:06
 43/89 anonim ***** válasza:
66%

Alapból nem ismerkednék olyannal akinek gyereke van, de akarok saját gyereket majd

Nekem pont azzal lenne problémám, hogy persze a gyerek az első ez érthető de ha már kevesebb mint 10 randi alatt átmegy abba az ismerkedés hogy egy kb még idegen nő idegen gyerekével legyek és pótapa legyek az nem csak lehangoló hanem szomorú is hogy mondjuk hetente egyszer egy estére nem lehet rábízni valakire a gyereket... persze nem kötelező lehet így is de egy romantikus vacsora kettesben vagy egy pelenkacserélős pizzaparty még úgy hogy szeretek is gyerekek között lenni és nem zavar a pelenkacsere meg úgy semmi se ha romantikára vágyom az legyen már rendesen

Meg szerintem egy potenciális apa bemutatása egy gyereknek amikor már lassan elkezd emlékezni is a dolgokra... "anyu minden harmadik hónapban új aput hoz haza"

Persze ez csak az én véleményem de az egyedülálló anya mindig is univerzálisan a legproblémásabbnak tűnt, mert ha valaki nem akar gyereket miért ismerkedne gyerekes nővel? Ha valaki meg akar gyereket az meg azért nem fog annyira ismerkedni mert esélyesebb hogy a nő nem akar már több gyereket és a pótapaság a "legnemkifizetődő" mind a két fajtának mert egyik nem akar vele foglalkozni a másik meg a sajátjával szeretne

Nem mellesleg az apajelöltnek két embernek kell megfelelnie és mindkettőtöket kell hogy szeressen a másik is így már kb negyedére csökkentetted az esélyét ha össze is jönne valami

2022. júl. 28. 01:17
 44/89 anonim ***** válasza:
26%

38 Te se a valóságba élsz.

39 a párom ha nem lenne a gyerekem se lenne a mindenem, az életem fontos része akit szeretek.

40 a 27 hol fiatal? Amúgy meg elég sok ilyen van még 10 év kapcsolat után is mennek szét kisgyerekkel, mer a legjobb kapcsolatokat is próbára teszi.

A valóságban elég sok ilyen van, érdekes...

2022. júl. 28. 01:30
 45/89 anonim ***** válasza:
42%
Biztos hogy szexen kívül más nem jöhetne szóba gyerekes nővel. Ott az igazi apuka aki bármikor belerondít, ex anyós,após, megelőzöm a problémákat így nem kezdek ilyen nővel. Na meg nem tudnék más gyerekével foglalkozni. Ha extra jó nő vagy lehet találsz egy balekot, de te valójában egy pót fatert keresel a gyereknek. Gondolom azt is elvárod a pasitól hogy pénzt költsön rátok 🤣
2022. júl. 28. 05:50
 46/89 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajátot se szeretnék. Másét miért vállalnám?
2022. júl. 28. 06:45
 47/89 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem azért kisgyerekes anyukaként elég inkorrekt, amit az egyik válaszoló írt: “neki van gyereke, de a férfinek ne legyen.”

Miért ne legyen? Ha már a te nyakadban is van egy “kolonc”, amit a másiknak el kell fogadnia veled kapcsolatban, a másikéban miért ne lehetne? Képmutató…

2022. júl. 28. 06:52
 48/89 anonim ***** válasza:
19%
Mert a nők már csak ilyen önzők, csak a saját érdekeit nézik (tisztelet a kivételnek)
2022. júl. 28. 07:03
 49/89 anonim ***** válasza:
100%

#48:

Ez butaság. De szerintem rengeteg ismerkedés emiatt fullad kudarcba nekik, nem a “gonosz férfiak miatt”.

Ott van egy nő, aki a húszas évei elején szült egy exének, aki sem gyerektartást nem fizet, sem nem állnak kapcsolatban a gyereket illetően. Jó lenne egy pótapuka, de azért neked ne legyen gyereked, mert kevés idő jutna együtt. Ha szeretnél is, akkor mondj le sajátról, szeresd a másét sajátként (majd ha ez megtörténik, szakíts meg minden kapcsolatot a gyerekkel, ha szakítotok), mert több gyerek nem kell. Ott egy nő, aki nőként megszűnt funkcionálni, már csak anyuka és te is mondj le a férfias dolgokról, mert te leszel a “papa maci”. Szerencsés esetben nem sorozatban az x. papamaci.

Azért ez nem egy vonzó ajánlat sok embernek ezzel az attitűddel… Egyedülálló anyukák közül is a normálisak kelnek el, nem véletlen.

2022. júl. 28. 07:17
 50/89 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismerlek.

Írj ha van kedved.

2022. júl. 28. 07:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!