Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönétek olyan pasival akivel nincs meg a kémia?
Tehát magyarán soha nem tudnátok vele lefeküdni.
Mert a másik kérdésnél a kommentek többsége azt irta a szextöl vannak fontosabb dolgok is..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Nem, mert semmi értelme nem lenne.
Az, hogy megvan-e a kémia az nem csak a szexuális összhangra utal, sőt. Vannak fontosabb dolgok a szexnél, de a szex van olyan fontos, hogy annak is működnie kell.
Én, egyszer megpróbáltam esélyt adni így, egy kapcsolatnak.
Külsőre, annyira, de annyira, nem jött be, de nagyon édes volt, figyelmes, kedves és odaadó.
Nem akartam egy dög lenni, hogy csak a külseje miatt, elutasítsam.
Nagy hiba volt. Így csak átvertem mindkettőnket és 9 hónapnyi "szenvedést" és időpazarlást okoztam, mind a kettőnknek.
A mai napig bánom!
Én egyszer megtettem. Életem hibája volt, mert sosem szerettem belé, de az ő szívét ripityára törtem, mikor rájöttem, hogy nekem ez nem megy. Akartam egy esélyt adni neki, mert szerette volna és rendes volt. Kedves. Mindig foglalkozott velem és figyelt rám. Éppen csak én nem tudtam ÚGY vonzódni hozzá. Se csók, se semmi nem igazán motivált.. ezzel pedig 6-oshoz hasonlóan hónapokon át kínoztam magunkat.
Azóta elvárás a kémia, hogy megfogjon már az első percben valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!