Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tenni bármit az ellen ha valakivel megvan a kémia, vonzódtok egymáshoz?
Egyik kolleganőmmel beszélgettünk ma hogy látszik hogy két kollégánk vonzódik egymáshoz, erre azt mondta hogy úgy mint én és "xy" .
Tény hogy érezhetően megvan köztünk a kémia, de nem akarunk semmit egymástól, mindketten komoly párkapcsolatban élünk. De ezek után megijedtem hogy mások azt hihetik hogy van köztünk valami, vagy lesz.
Meg az jutott még eszembe hogy tehetünk mi erről? Ez rossz dolog, így hogy van párkapcsolatunk?
"Neki van egy barátnője akivel szó szerint izzik köztünk a levegő."
14 éve vagyok házas, 18 éve vagyok Vele. Ugyanezt érzem, a Feleségem iránt. Lehet én csinálok valamit rosszul, de nagyon meglepődöm mikor valaki ezt mondja nekem, hogy imádja a párját, de közben mással szerelmeskedik gondolatban. Nem hiszem, hogy együtt tudtam volna élni valaha olyan nővel, akinek a barátnője ilyen érzelmeket vált ki belőlem. De sok boldogságot, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!