Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már első alkalommal rabul ejtett az illata, az nagyon nagy baj?
Figyelt kérdés
Nem volt még velem ilyen, az illatokra is csak ritkán szoktam figyelni, de ez a lány most érdekes szituációba vitt bele. Szép is, csinos is, és ahogyan írtam is, már első alkalommal is furcsa érzés áradt el bennem, szerintem elkezdtem vonzódni hozzá, mert egyszerűen bizsergetett az illata. Feltehetően viszonylag rendszeresen fog jönni a munkahelyemre a saját ügyében, a múltkor mutatott egy e-mailt a telefonján, és egészen közel hajolt hozzám, ahogyan mellettem állt, és összeért a vállunk, ami megint csak jó érzés volt. A gond az, hogy ő 23 éves, én 35, de fiatalabbnak tűnök a koromnál. Ki akarom őt verni a fejemből, el akarom nyomni a vonzalmamat, de nem egyszerű, azon kaptam magam, hogy már azt várom, mikor láthatom őt megint. Tartok a korkülönbségtől és az emberek véleményétől, és valamiért úgy érzem, hogy el kell titkolnom előle az érzéseimet, másrészt azonban szeretném is őt megismerni. Velem van a baj, hogy ennyire rákattantam? Nincs rossz szimatom, de rendszerint fel sem figyelek a nők illatára, vagy ha igen, akkor hosszabb idő/ismeretség után, és még ha fel is figyelek rá, akkor is csak ritkán érzem azt, hogy megszédít (eddig egyszer volt ilyen). Most mit tegyek, ennyire hülye nem lehetek, hogy azon kattogjon az agyam, hogyan ismerkedhetnék meg vele, miközben kétségeim is vannak. Hogyan lépjek ki ebből a csapdából? Normális válaszokat kérnék, köszönöm.2020. febr. 16. 20:31
1/7 anonim válasza:
Szia!
Akár még neki is bejöhetsz, mivel én nem mennék közel olyanhoz, aki nem jönne be nekem.
Annyit tudsz tenni, hogy türelemmel válsz mi alakul ki ebből.
Egyébként lehet, hogy csak a parfüm tetszik, akkor vegyél magadnak egyet belőle.
3/7 anonim válasza:
Kérdezd már meg tőle legközelebb légyszíves, hogy milyen parfümöt használ!
4/7 A kérdező kommentje:
#3: Így akarod elkábítani a férfiakat? :)
2020. febr. 16. 21:21
6/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy mindenkire egyformán hatna. :) Amúgy ha észre is veszem valakin a parfümöt, vagy nem érdekel, vagy némelyik kifejezetten taszít, szóval lehet, hogy itt nem csak ennyi van a háttérben. Pl. a kolléganőkön is van, hogy érzem a parfümöt, de nem tud izgatni.
2020. febr. 16. 21:27
7/7 anonim válasza:
Ennyi idősen csak nem kell elmagyarázni, hogy egyszerűen rákattantál a csajra. Valami megfogott benne, ennyi... Itt abszolút nem számít sem a korkülönbség, sem egyéb tényezők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!