Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A harmincas, negyvenes nőket tényleg sokszor kidobják váratlanul egyik napról a másikra?
Nemrég egy baráti beszélgetés során felmerült a téma, és többen is állították, hogy az a férfi, aki megteheti, 35-40 évesen már simán dobja a párját akkor is, ha évek óta együtt voltak. Egy fitt, jó passzban lévő negyvenhez közeli pasi azt látja, hogy még 5-10 év simán előtte van amikor válogathat, és ez alatt inkább huszonéves lányokkal akar együtt lenni, nem a párjával, aki már közel sem néz úgy ki, mint 5-10 éve. Megkomolyodni, családot alapítani főleg nem.
Ez tényleg jellemző forgatókönyv, mik a tapasztalatok? Ebben a korban a nőknek tényleg van okuk aggódni, hogy simán lecserélik őket fiatalabbra, szebbre?
39: ráncos palik nettó 2-300 ezer forintos fizetéssel.
Amiből a jelentős részét utalja exnejnek gyerektartásra. A húszéves pipi nyilván szeretne kéthetente hétvégén a ráncos palija tízéves gyerekeivel strandolni. Aha.
"Ez tényleg jellemző forgatókönyv,
? Ebben a korban a nőknek tényleg van okuk aggódni, hogy simán lecserélik őket fiatalabbra, szebbre?"
Micsoda abszolút életszerűen megfogalmazott, egyáltalán nem a nők hergelésére kiírt incelkérdést olvashatunk 😂
Btw, még ha így is lenne, aki menni akar, azt hadd vigyék, minek aggódjak ezen.
Most 47 éves vagyok. Voltam házas, élettárs, volt 18 éves és néhány pár éves kapcsolatom. Minden esetben én szakítottam. Igaz, volt, amikor amiatt, mert megcsaltak. 2 éve váltam el. A mostani párom 8 évvel fiatalabb. Vonzó, nekem a legszuperebb pasi. Egyszerű ember, de szorgalmas, törekvő és igazi férfi. Alig hiszem el, hogy ennyi idősen ilyen párom van. A tenyerén hord, hercegnőmnek hív. Hamarosan elvesz feleségül.
Sosem éreztem, hogy a párkeresés nehezebb lenne az idő múlásával. Valahogy mindig volt és van potenciális jelentkező, aki csapja a szelet. 2 hónapnál tovább sosem voltam egyedül, és ez a 2 hónap is azért volt, mert válogattam, nem álltam össze olyannal, aki nem üt meg egy szintet. Nem vagyok bombázó műnő és nem vagyok anyagias. Nem az érdekel, hogy a másik mennyit keres vagy milye van, hanem hogy milyen ember és hogy érzem magam vele.
Nem hiszem, hogy egy nő a kor miatt elveszíti az értékét. Ezt a skalpgyüjtő pasik sugallják, mert így könnyen megkapható az, aki ezt elhiszi. Ha egy kapcsolat a külsőségekre épül, ott mindkét fél könnyebben vált egy fiatalabbra, jobbra. Nem kell ilyen férfival kezdeni. Egy normális férfi nem ilyen. De a nőnek legyen tartása. Nem értékes az a nő, akiben seregnyien megfordultak. Az olyat könnyebben el is hagyják. Szóval szerintem nem a kor számít, hanem bizonyos szinten a külső és az értékrend, meg az élethez való hozzáállás.
Én 49 éves pasiként max. ha nagyon meghülyülnék, kezdenék 30-40 közötti nővel, ez alatti meg nem jöhet szóba akkor sem. A 40+ az én korosztályom. Jobban megértjük egymást kb. mindenben, általában nekik is van már gyerekük (ha nincs, az se jöhet nálam szóba), több a közös dolgunk stb. Az se utolsó szempont, hogy ha netalán hosszú távú kapcsolat lenne (amint az amúgy elvárható avagy lenni szokott), akkor én se vagyok már mai gyerek, nemsokára 50+ leszek, hamar elrepül a következő évtized, akkor meg 60+… nem fog már úgy állni a cerka, mint 20-30 évesen, szükségem lesz gyengédségre, türelemre, nem pedig egy felajzott kancácskára aki egész nap dugni akar.
Szóval mindent egybevetve, a zöldségestől is az érett gyümölcsöt viszem haza, nem a még zöldet, éretlent. Tökéletes a 40+ korosztály, és ez az élet rendje egyébként is.
Dehogy dobják. Sokszor olyan férfi sem, aki "megtehetné". Ha jó egy párkapcsolat, akkor rengeteg közös jó élmény köti össze őket, ami sokkal többet jelent, mint a feszesebb bőr.
Olyankor szokott gond lenni, ha a kapcsolat nem működik megfelelően. Ennek aztán millió oka lehet. Hibás lehet a férfi, a nő vagy akár mindketten is. De egyáltalán nem tendencia, hogy 30-as, 40-es nőket csak úgy "kidobnak" férfiak egy fiatalabbért.
Eleve a válások nagyobb részét nők kezdeményezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!