Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas és negyvenes nők! Nektek mennyire jönnek be a fiatalabb, mackós pasik?
Figyelt kérdés
2019. jún. 21. 21:27
2/9 anonim válasza:
Mennyiből tartana odafigyelni az étkezésedre és egy kicsit mozogni?
Ja ehhez lusta vagy, oké, de akkor ne is várj csodát.
4/9 anonim válasza:
Nekem bejönnek a mackósak,de a külső csak egy dolog nyilván sok más dolog is számít.
31/N
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem jönnek be. Én nem vagyok egy sovány alkat, de a magas, vékonyabb srácok tetszenek.
6/9 anonim válasza:
Rólam sem mondaná meg a többség, hogy rendszeresen kocogok hetente, meg bringázok, túrázok, mert nem vagyok izmos, mondjuk mackós sem igazán. 190 cm vagyok és 108 kg. Szóval, majd ha a nagydarab cula nő itt, aki írt, fut mellettem 5:25 perc/km tempót tartósan, akkor szeresse a vékony faszikat. 😊
7/9 A kérdező kommentje:
Én is rendszeresen úszok, bringázok, túrázok. Viszont pajzsmirigy-gondom van. Sajnálom, hogy sokan azt hiszik, hogy lusta vagyok, meg zabagép.
2019. jún. 21. 22:33
8/9 anonim válasza:
Mi a fityfenét kezdjek egy fiatal gyerekkel?
B+ a 30-40éves elvileg felnőtt férfit is csoda, hogy nem kell pelenkázni, max dolgozni tud elmenni, ezen túl másra nem jó.
Az meg, hogy mackós nem mackós már csak részletkérdés...
9/9 anonim válasza:
A fiatalok bejönnek,de a macik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!