Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeditem a ferfiakat de kapcsolatot nem akarok minimum 25 eves koromig, rossz vagyok ezert? 22L
A szedites alatt azt ertem hogy azt hazudom hogy en is kapcsolatot akarok aztan meg lelepek mikor mar belem szeret, de nem erek hozza egy ujjal sem. Es en nem serulok max csak o.
Kapcsolatot minimum 25 eves koromig nem akarok.
Rossz vagyok e ezert? Amugy nem fordul elo sok ilyen, ritka ha valaki tetszik de ha megis egy ilyet utamba sodor az elet azzal csak jatszok.
Nagyon visszataszító ez az egész, valóban.
Kérdősből idézve:
"A szedites alatt azt ertem hogy azt hazudom hogy en is kapcsolatot akarok aztan meg lelepek mikor mar belem szeret, de nem erek hozza egy ujjal sem. Es en nem serulok max csak o."
Lelkileg keresd meg mi okozza az érzést, miszerint ezt teszed, gondolom "önbizalom-növelés", de ez elég hamis, mert az ilyen undorító módon szerzett, "a másik feletti győzelem" miatti jó érzés nem tart sokáig.
"Kapcsolatot minimum 25 eves koromig nem akarok."
Miképpen éreznéd magad, ha már akarsz kapcsolatot és ugyanazt kapod vissza, amit tettél? Hazudnak neked, beleszeretsz az illetőbe, majd lelép.
"Rossz vagyok e ezert? Amugy nem fordul elo sok ilyen, ritka ha valaki tetszik de ha megis egy ilyet utamba sodor az elet azzal csak jatszok."
Valamilyen lelki sérülés, trauma váltotta ki ezt a viselkedést - gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!