Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeditem a ferfiakat de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeditem a ferfiakat de kapcsolatot nem akarok minimum 25 eves koromig, rossz vagyok ezert? 22L

Figyelt kérdés

A szedites alatt azt ertem hogy azt hazudom hogy en is kapcsolatot akarok aztan meg lelepek mikor mar belem szeret, de nem erek hozza egy ujjal sem. Es en nem serulok max csak o.

Kapcsolatot minimum 25 eves koromig nem akarok.

Rossz vagyok e ezert? Amugy nem fordul elo sok ilyen, ritka ha valaki tetszik de ha megis egy ilyet utamba sodor az elet azzal csak jatszok.

2022. jún. 18. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező: amiket párkapcsolati tapasztalatnak használhatnál fel, azokat a lehetőségeket elherdálod, az átverés oltárán áldozod fel és ettől ermélsz valamit. Ha ez nem okozna bármilyen örömöt számodra, nem tennéd.
2022. jún. 18. 19:11
 62/82 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ez teljesen normális ha nem akarsz kapcsolatot. Max meggondolod magad valaki miatt."

Az hogy nem akar kapcsolatot: igen, normális.

A hazugság és a másik átverése (és direkt ezen alkalmak keresése) viszont egyáltalán nem normális.

2022. jún. 18. 19:12
 63/82 anonim ***** válasza:
100%
#62: Szerintem a válaszolók többségének nem azzal van baja, hogy a kérdező nem akar kapcsolatot. Az odáig oké, ha valaki előre tisztázza a másik féllel, hogy mire számíthat. A kérdező viszont a saját bevallása szerint is hazudik másoknak, játszik velük, lelki sérüléseket okoz nekik, és ez már nem oké, sőt. Az már nem normális dolog, ha valaki lelki sérülést okoz másoknak, ráadásul szánt szándékkal. Nyilván nem kell elköteleződni, viszont mások hülyítése és lelki tönkretétele aljas húzás.
2022. jún. 18. 19:14
 64/82 anonim ***** válasza:
100%
Házasságban, kapcsolatokban (amikor már szeretné a házasságot/kapcsolatot) vissza fogja majd ezt kapni, amikor nem tud "tiszta lapokkal játszani" - mert egy kapcsolatban arra van szükség, már persze akkor, ha az ember jó, stabil kapcsolatot szeretne és nem játszmázásokon, vitákon alapulót.
2022. jún. 18. 19:20
 65/82 anonim ***** válasza:
100%

Na, úgy látom, közben törlés volt, a 65. hozzászólásom a jelenleg 61. hozzászóló 28 éves hölgynek ment volna.

A 62. hozzászóló véleményéhez csak annyit tennék hozzá, hogy igen, az ilyen típusú emberek a saját sorsukat rontják el, de persze mindig mindenki más a hibás ebben. A kérdező hiába gondolja úgy, hogy majd 25 évesen hirtelen minden más lesz, ez valószínűleg nem igaz. Aki megszokja ezt a manipulatív, érzéketlen, önző hozzáállást, annak a lelkivilága vélhetően később sem fog jó irányba változni, sőt.

2022. jún. 18. 19:35
 66/82 anonim ***** válasza:
100%
A magadfajtákra szoktam azt mondani férfiben, hogy ki kellene herélni, aztán akkor próbáljon meg szexért hazudni
2022. jún. 18. 20:34
 67/82 anonim ***** válasza:
100%

Máris beléd szerettem, egyformák vagyunk, ahogy a Kegyetlen játékok c. filmben mondták: "Nem megfelelő anyagból lettünk." :)

Nekem is volt egy célom, hogy keressek x összeget, és addig nem akartam, hogy egy életképtelen kiscsaj akadályozzon ebben, és ez az egész életemre kihasson... Most meg hogy megvan az összeg, már nem kell alkalmazkodnom, és mivel nincs időutazás, akadályozni sem tudnak a céljaim elérésében :)

Viszont 25 évesen sem lesz normális kapcsolatod, egyszerűen nem megy - egy báránybőrbe bújt farkas báránnyal nem jöhet össze... ugyanakkor farkassal sem... Merre laksz? :)

31/F

2022. jún. 18. 20:40
 68/82 anonim ***** válasza:
73%

Emberek!

Nem veszitek észre, hogy direkt húzza az agyunkat, közben jókat viháncol a feleleteinken?

2022. jún. 18. 21:57
 69/82 anonim ***** válasza:
21%
Ez semmivel nem rosszabb, mint amikor férfiak érdeklődést színlelve eljutnak a szexig aztán lelépnek. Ez minden férfi életében megtörténik egyszer, ha nem többször. Mégsem fenyegeti őket senki, hogy vigyázzanak az arcberendezésükre. Itt van egy csaj, aki ugyanezt csinálja csak pepitában, de ő ne csodálkozzon, ha egyszer jól megjárja.. Meg el van hordva mindenféle riherongynak, amikor nem is fekszik le senkivel. Ez aztán a kettős mérce.
2022. jún. 18. 22:30
 70/82 anonim ***** válasza:
77%
#71 te nagyon el vagy tévedve, ha ismered ezt az oldalt, tudod, hogy a férfiak szarrá vannak oltva szinte mindig, és a nőknek van többnyire minden elnézve. Nagyon jól tudod, hogy a kettős mérce sajnos nekünk kedvez...
2022. jún. 18. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!