Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeditem a ferfiakat de kapcsolatot nem akarok minimum 25 eves koromig, rossz vagyok ezert? 22L
A szedites alatt azt ertem hogy azt hazudom hogy en is kapcsolatot akarok aztan meg lelepek mikor mar belem szeret, de nem erek hozza egy ujjal sem. Es en nem serulok max csak o.
Kapcsolatot minimum 25 eves koromig nem akarok.
Rossz vagyok e ezert? Amugy nem fordul elo sok ilyen, ritka ha valaki tetszik de ha megis egy ilyet utamba sodor az elet azzal csak jatszok.
"Szerintem ez teljesen normális ha nem akarsz kapcsolatot. Max meggondolod magad valaki miatt."
Az hogy nem akar kapcsolatot: igen, normális.
A hazugság és a másik átverése (és direkt ezen alkalmak keresése) viszont egyáltalán nem normális.
Na, úgy látom, közben törlés volt, a 65. hozzászólásom a jelenleg 61. hozzászóló 28 éves hölgynek ment volna.
A 62. hozzászóló véleményéhez csak annyit tennék hozzá, hogy igen, az ilyen típusú emberek a saját sorsukat rontják el, de persze mindig mindenki más a hibás ebben. A kérdező hiába gondolja úgy, hogy majd 25 évesen hirtelen minden más lesz, ez valószínűleg nem igaz. Aki megszokja ezt a manipulatív, érzéketlen, önző hozzáállást, annak a lelkivilága vélhetően később sem fog jó irányba változni, sőt.
Máris beléd szerettem, egyformák vagyunk, ahogy a Kegyetlen játékok c. filmben mondták: "Nem megfelelő anyagból lettünk." :)
Nekem is volt egy célom, hogy keressek x összeget, és addig nem akartam, hogy egy életképtelen kiscsaj akadályozzon ebben, és ez az egész életemre kihasson... Most meg hogy megvan az összeg, már nem kell alkalmazkodnom, és mivel nincs időutazás, akadályozni sem tudnak a céljaim elérésében :)
Viszont 25 évesen sem lesz normális kapcsolatod, egyszerűen nem megy - egy báránybőrbe bújt farkas báránnyal nem jöhet össze... ugyanakkor farkassal sem... Merre laksz? :)
31/F
Emberek!
Nem veszitek észre, hogy direkt húzza az agyunkat, közben jókat viháncol a feleleteinken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!