Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeditem a ferfiakat de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeditem a ferfiakat de kapcsolatot nem akarok minimum 25 eves koromig, rossz vagyok ezert? 22L

Figyelt kérdés

A szedites alatt azt ertem hogy azt hazudom hogy en is kapcsolatot akarok aztan meg lelepek mikor mar belem szeret, de nem erek hozza egy ujjal sem. Es en nem serulok max csak o.

Kapcsolatot minimum 25 eves koromig nem akarok.

Rossz vagyok e ezert? Amugy nem fordul elo sok ilyen, ritka ha valaki tetszik de ha megis egy ilyet utamba sodor az elet azzal csak jatszok.

2022. jún. 18. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
86%

hagyjátok, törölteti a válaszokat

szegény összetörték

2022. jún. 18. 16:40
 12/82 anonim ***** válasza:
100%
Azért erre a kérdésre érkező válaszok jól mutatják, hogy mennyire egy mocskosul gonosz világban élünk és milyen rosszindulatúak is az emberek.
2022. jún. 18. 16:40
 13/82 Drakula ***** válasza:
91%

Kedves kérdező nem vagyok incel/nő gyülölö, de olvastam irásaikat, kommentjeiket, is mindegyik azt magyarázza hogy a nők mind csak szorakoznak a férfiakkal is csak akkor házasodnak ha ebből a "férfi ellenes szórakozásbol" ki öregszenek, is ezt ők a nagy betüs "TAPASZTALATBOL" tudják.

Magyarán az olyanokkal való kapcsolatból mint te.

2022. jún. 18. 16:42
 14/82 anonim ***** válasza:
93%

Káérdező: remélem kapcsolatokat nem igyekszel szétszedni (például ha valaki éppen összejönne valakivel, megjelensz, elkezdesz kapcsolatról hitegetni stb, ezért szalasztja el a másikat mert hisz neked)

Egyébként hidd el jobban jársz, ha azt a lelki késztetést, amely erre késztet, kezelteted...

A jövőbeni, férfiakhoz való hozzáállásodat is megingathatja, lehetetlenné teheti amit csinálsz, mert ennek lelki eredetű gyökerei vannak.

15/82 anonim ***** válasza:
93%
Szánalmas vagy.
 16/82 Drakula ***** válasza:
70%
Is most jegyezném meg hogy a nők nagyrésze nem olyan mint te.
2022. jún. 18. 16:43
 17/82 anonim válasza:
93%
Frosted cupcake, szerintem inkább a kérdés mutatja. :D
2022. jún. 18. 16:44
 18/82 Drakula ***** válasza:
91%
Kérdező aki itt rossz indulatu az te vagy mások érzésével.
 19/82 A kérdező kommentje:

16. Ebben nincs semmi lelki kesztetes.

Csupan nem akarok kapcsolatot es jatszadozok. Miert ne? Ez akkora bun?

20/82 anonim ***** válasza:
92%

Azok mindenkire ezt írják aki önzetlen kedvességből nem fekszik az ágyukba. Szörnyű érzés, ha valaki nem viszonozza az érzéseid, miközben te folyton rá gondolsz. De ettől még, nem feltétlenül leszel negatív rosszindulatú nőgyűlölő hímsoviniszta és még sorolhatnám..

2022. jún. 18. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!