Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeditem a ferfiakat de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeditem a ferfiakat de kapcsolatot nem akarok minimum 25 eves koromig, rossz vagyok ezert? 22L

Figyelt kérdés

A szedites alatt azt ertem hogy azt hazudom hogy en is kapcsolatot akarok aztan meg lelepek mikor mar belem szeret, de nem erek hozza egy ujjal sem. Es en nem serulok max csak o.

Kapcsolatot minimum 25 eves koromig nem akarok.

Rossz vagyok e ezert? Amugy nem fordul elo sok ilyen, ritka ha valaki tetszik de ha megis egy ilyet utamba sodor az elet azzal csak jatszok.

2022. jún. 18. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
12%
Nem vagyok eltévedve, ismerem az oldalt és most jöttem rá, mennyire egyszerű nők vannak itt.
2022. jún. 18. 22:36
 72/82 anonim ***** válasza:
86%
#71: Jó, akkor csináljunk hőst a kérdezőből, miért ne relativizálnánk a dolgokat? Ha valaki testileg nem használja ki a másikat, "csak" lelkileg, akkor máris fel lehet menteni? Jó, akkor mondjuk azt, hogy ha egy embert ölök meg, az semmi, de ha tízet, az már borzalom. Tetszik neked ez a relativizálás? Egyébként a férfiak között is kevés a szent (és ezt férfiként írom), de attól mennyivel lesz jobb a helyzet, ha errefelé kanyarítjuk a beszélgetést? Senki nem fenyegette a kérdezőt, viszont azért az esetek jó részében a férfiaknak hamarabb jár el a kezük egy vitában (vagy talán másképp van?). És hát a kérdezőhöz hasonló nők addig-addig fognak szórakozni így a férfiakkal, amíg egyszer belebotlanak egy olyan emberbe, aki nem áll meg a verbális inzultusnál. Nem kívánom ezt senkinek, de benne van a pakliban.
2022. jún. 18. 22:48
 73/82 anonim ***** válasza:
88%
Vicces a 71-es hozzászóló mondókája. "Ez semmivel nem rosszabb, mint amikor férfiak érdeklődést színlelve eljutnak a szexig aztán lelépnek. Ez minden férfi életében megtörténik egyszer, ha nem többször." MINDEN férfi életében? Ezek szerint te ismersz minden férfit a Földön? És a több évtizedes nemi életüket is percről percre naplózod? Csak nem egy frusztrált, megcsalt, kihasznált hölgynek tetszik lenni?
2022. jún. 18. 22:55
 74/82 anonim ***** válasza:
84%

"Nem igeregetek es nem hitegetek.

En csak annyiban hazudok, hogy en is kapcsolatot akarok. Ennyi. Nem vagyok rosszindulatu ezert"

Ez nagyon súlyos... Nem ígérget, nem hiteget senkit, de azt mondja a férfiaknak, hogy ő is kapcsolatot akar. Ő "csak annyiban" hazudik, hogy kapcsolatot akar, de amúgy persze ez sem hazugság, hiszen amint azt Fletó is mondta, meg lehet magyarázni. Annyi önellentmondás van csak ebben a pár mondatban a kérdező részéről, hogy az egyszerűen félelmetes.

2022. jún. 18. 23:20
 75/82 anonim ***** válasza:
100%
#45: "És mi fog változni egy csapásra 25 éves korodban?" Addigra összegyűjt egy rakás XP-t, és szintet lép.
2022. jún. 18. 23:22
 76/82 anonim ***** válasza:
35%

Mi fog változni a kérdezò 25 éves korára?

Addigra simán lehet , hogy megkomolyodik vagy szerelmes lesz

2022. jún. 18. 23:41
 77/82 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez rossz dolog, ugyan ezért szokták szidni a lányok a férfiakat, hogy "csak játszik velem"
2022. jún. 20. 12:44
 78/82 anonim válasza:
0%
Élvezd ki az èletet még teheted és majd biztosan találsz magadnak olyan pasit aki el még álapodsz
2024. márc. 7. 03:36
 79/82 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd jön a rinya, 25 évesen, hogy nem talál normális pasit (persze, mert kiégett). Meg hogy ki fog futni az időből, mert családhoz idő kell, nem lehet 1-2 év után gyereket vállalni, ha meg mégis az olyan család is lesz.. de am nyugodtan, mindenki a saját életét bassza el.
2024. márc. 7. 06:36
 80/82 Noren1989 ***** válasza:
Csendben megjegyzem, h Kérdezőnk azóta törlődött.
2024. márc. 7. 07:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!