Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sehogysem találok magamank megfelelő barátnőt aki tényleg komolyan veszi a kapcsolatot azaz nem csak 1-2 honap hanem minimum 1 év. Nektek mi erröl a véleményetek?
Írásod alapján is nagyon fiatal vagy.
A fiatalok még gyerekek, bohóckodnak, nem életük párját választják meg, hanem megtapasztalják milyen egy kis vonzódás.
A felnőttek nagyrésze sem tud komolyan venni egy kapcsolatot, gyerekek mégkevésbé sem.
Tehát még várj pár évet, utána gondolkodj valódi kapcsolatban. Addig élvezd ki, hogy jöhetnek mehetnek, szórakozhatsz.
Én mindig is olyan kapcsolatra vágytam ami komoly és egy életre szól. És igen vagyok olyan "naiv" hogy reménykedem benne hogy sikerül. Csak kell hozzá a megfelelő pár.
L
Az embereken múlik,meg az erős akaraton.Sok tényező kell egy jó párkapcsolathoz.
Kellenek közös témák,hasonlítsatok is valamiben,de nem kell mindenben egyetérteni.
-Hűség
-Bizalom
-Szerelem,szeretet
-Megértés
-Együtt töltött idő
-Interneten és telefonon beszélés
-Lehetőleg minnél közelebb legyetek egymáshoz
-Őszinteség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!