Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es pasik, minimum hány éves nővel kezdenétek kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Kort is kérnék a férfi részéről is,meg esetleg indoklást.
Ami még kérdés:ha csak szex alapú a dolog akkor is ugyanaz a korhatár,vagy már alacsonyabb( esetleg mennyivel?)
2013. okt. 27. 09:27
2/15 A kérdező kommentje:
undorító vagy első válaszoló,biztos van valami defekted.Én normális családot alapítani akaró FÉRFIAKTÓL kérdezem,nem kivénedett playboyoktól.
2013. okt. 27. 09:30
3/15 anonim válasza:
Neked meg mi a rák bajod van?! Teljesen normálisan válaszolt az idi0ta gyökér kérdésedre!!!!
4/15 anonim válasza:
Párom 30 éves, én 25, beszélgettünk már róla, kinek mi az alsó/felső határ elméletben, ő max. 2-3 évvel menne "lejjebb" nálam, persze erre nem fog sor kerülni :D
5/15 anonim válasza:
(3) Az egyesnek a válasza minden volt, csak nem normális.
6/15 A kérdező kommentje:
Talán az a bajom,hogy 14 éves kislányokra bukó férfinak titulált egyedekre nem vagyok kíváncsi,mert kiröhögni valóak és szánalmasak
2013. okt. 27. 09:35
7/15 anonim válasza:
"Talán az a bajom,hogy 14 éves kislányokra bukó férfinak titulált egyedekre nem vagyok kíváncsi,mert kiröhögni valóak és szánalmasak"
Bocs de szerintem te sem vagy különb. Ártott valakinek az első válaszoló?
8/15 anonim válasza:
Kérdező: "kivénedett playboyoktól" - ezt az 1-es jól megérdemelte, sajnos elég sok az ilyen bájgúnár és még lehetne jellemezni. Végre nevén nevezi valaki a dolgokat.
Kíváncsi vagyok más pasik véleményére is.
9/15 anonim válasza:
Én éppen idősebb nővel vagyok, de a haveri körben ökölszabály, hogy fiatalabb az jobb. De ahogy a fenti válaszokból is látszik, az ezt tapasztalják sokan, hogy kevesebb a probléma ha max 10-15 évvel fiatalabb a lány...
10/15 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem ártott,de majd ha a Te kislányodnak fogja 14 évesen csapni a szelet egy 43 éves majd meggondolod magad.(kívánom ne úgy legyen)
2013. okt. 27. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!