Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok munkája mennyire befolyásolja a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt azt, hogy a munkája miatt nem törődik veletek eleget, nem figyel oda, elfelejt dolgokat stb.2013. okt. 23. 19:49
1/5 anonim válasza:
Én azt gondolom a kettő nem befolyásolja egymást. Attól, mert valaki sokat dolgozik, még lehet figyelmes. Az, hogy elfelejt dolgokat, pedig nem feltétlenül a munka rovására kell írni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egy érett kapcsolatban egy érett ember fel tudja fogni, hogy a munka egy ember életében még ha nem is tetszik, de fontos helyet foglal el. Ami után az ember megeshet, hogy fáradt, kimerült, és elfelejt ezt-azt.
3/5 anonim válasza:
Most nincs párom, de két korábbi barátnőmnek is olyan rossz munkabeosztása volt, hogy bizony a kapcsolatunk sínylette meg. Részben emiatt is lett vége. Nem feledékenység, hanem időhiány és fáradtság miatt...
4/5 anonim válasza:
Érett felnőt nő létemre tudom mondani,hogy nagyon is befolyásolja a kapcsolatunkat a munkája!
5/5 anonim válasza:
Fizikai munkát végez.. ahh, az a test :) Ebből a szempontból pozitív.
A beosztása pocsék, de egy szavam nem lehet, mert az enyém még rosszabb. Pl. most is dolgozom...
A kapcsolatnak nem tesz jót az ilyesmi, úgyhogy figyelni kell a kompenzálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!