Az aktuális törvények szerint egy felnőtt férfi minimum hány éves lánnyal létesíthet nemi kapcsolatot?
14.
A sok "hű de erkölcsös vagyok" apukának meg pár dolgot azért a figyelmébe ajánlok:
Azon túl, hogy amennyiben tényleg tettlegességre kerül sor, ti lesztek azok, akik megütitek a bokátokat, azért gondoljatok már bele: mi a jobb? Szerelemből szeretkezni egy idősebbel, vagy az, ha valaki vele egykorú csak azért dugja meg a lányotokat, hogy henceghessen vele?
Köszi a válaszokat!!! - Nem azért kérdeztem, mert abban a helyzetben lennék, hogy ez a kérdés érintettség okán felmerüljön, (egyébiránt én is úgy tudtam, hogy 14 év) - csak újabban sokfélét lehetett hallani, meg olvasni ebben a témában. Sajnos, a médiatörvények olyanok, amilyenek (véleményem szerint felháborító, hogy mit megenged a törvény a médiának)(vagy nem engedi meg, de nem is szankcionálja azt a sok hazugságot, szándékos csúsztatást és megtévesztést, félreinformálást). Ez nem a fenti témával összefüggésben háborít fel konkrétan, csak ennek kapcsán kívánkozott ki belőlem.
Mondjuk, én is ingerült lennék, ha egy 20 éven felüli férfi a 14 éves lányom körül sündörögne.
" Szerelemből szeretkezni egy idősebbel,"
Nagyon beteg lelkivilágú ember lehet, aki felnőtt létére egy 14 évesre mászik. Szó nincs itt szerelemről.
Utolsónál a pont!
Ha szerelemből mászik rá a 14 éves lányomra egy 20+ éves férfi, az beteg lelkivilágú, tehát ezért ne legyen a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!