Mit tehetek ha magasabbra akarok nőni? Most 16 éves vagyok és 177cm de elszeretném érni felnött koromba minimum a 185cm-ert. Ja és a faterom 178 cm és a muterom 168cm.
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:22
1/10 anonim válasza:
ez genetika, nem tudsz beavatkozni, csak hormonokkal, de az kikészíti a szervezeted, egyébként a korod alapján nőhetsz még ennyit simán
2/10 anonim válasza:
állj lábujjhegyre
mást nem tudsz csinálni
ekkora maradsz
3/10 anonim válasza:
Még biztos nőni fogsz valamennyit. De tenni nem tudsz semmit, már így is pont elég magas vagy, szóval nem is értem miért akarsz ennél is magasabb lenni.
4/10 A kérdező kommentje:
ja és Judozok heti 3 alkalommal 2 órát,az jót tesz a növésnek ?
2011. aug. 22. 21:44
5/10 anonim válasza:
az nem oszt, nem szoroz, még mindig a genetika döntő
6/10 yuda válasza:
Fiúk 20 éves korikig is képesek nőlni, -magamból kiindulva.
7/10 A kérdező kommentje:
okéés,akkor még valamit megkérdeznék: -Későn érő vagyok ?
mert sokan mondják ezt rám,mert lassan nőttem(szval kb minden évbe 6-8cm) + elég vékony vagyok.60-62kg
2011. aug. 24. 13:28
8/10 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz 16 évesen 60 kg tökéletes, később meg fogsz hízni. A judo valószínűleg segít mint ahogyan az összes sport segíti a csontok növekedését. Sportolj sokat, igyál tejet és reménykedj:)
9/10 anonim válasza:
én is ekkora vagyok és én is szeretnék nőni még de szerintem fogok is, ahogy te is. 24 éves korig nőhet egy férfi
10/10 anonim válasza:
Imadom amikor sok buta ember okoskodik, ne haragudjatok meg, de ha nem tudsz megfelelo valaszt adni a feltett kedesre barmilyen meglepo is nem kotelezo valaszolni ez nem temazaro dolgozat. Na szoval, aki nem tanult antropologiat es genetikat az ne szoljon bele. Koszonom. Szoval a magassagod = genetika (60%) + kornyezeti hatasok (40%). Kornyezeti hatasok alatt ertem a csaladi hattered, eletvitel, taplalek, mozgas. Mondok egy hulye peldat anyud 190, apud 200centi, de te egy lusta elhizott es egeszsegtelen eletmodot elsz nem leszel 200centi ez nem igy mukodik h ja hat genetika azt pa. Javaslom mozogj eleget napi 20perc friss levegon, vitamin dus etelek, stbstb. Vegezz nyujto gyakorlatokat h a szalagjaid engedjek a csontjaidnak a novekedest. Novekedesi hormon szintedet noveli a szauna hasznalata, a rovid sprinteles, elegendo alvas. Remelem egeszen jol kifejtettem ha valamit kihagytam kerem jelezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!