Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tehetek ha magasabbra...

Mit tehetek ha magasabbra akarok nőni? Most 16 éves vagyok és 177cm de elszeretném érni felnött koromba minimum a 185cm-ert. Ja és a faterom 178 cm és a muterom 168cm.

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
ez genetika, nem tudsz beavatkozni, csak hormonokkal, de az kikészíti a szervezeted, egyébként a korod alapján nőhetsz még ennyit simán
2011. aug. 22. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:

állj lábujjhegyre

mást nem tudsz csinálni

ekkora maradsz

2011. aug. 22. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Még biztos nőni fogsz valamennyit. De tenni nem tudsz semmit, már így is pont elég magas vagy, szóval nem is értem miért akarsz ennél is magasabb lenni.
2011. aug. 22. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:
ja és Judozok heti 3 alkalommal 2 órát,az jót tesz a növésnek ?
2011. aug. 22. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
az nem oszt, nem szoroz, még mindig a genetika döntő
2011. aug. 22. 21:48
 6/10 yuda ***** válasza:
Fiúk 20 éves korikig is képesek nőlni, -magamból kiindulva.
2011. aug. 22. 22:23
 7/10 A kérdező kommentje:

okéés,akkor még valamit megkérdeznék: -Későn érő vagyok ?

mert sokan mondják ezt rám,mert lassan nőttem(szval kb minden évbe 6-8cm) + elég vékony vagyok.60-62kg

2011. aug. 24. 13:28
 8/10 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz 16 évesen 60 kg tökéletes, később meg fogsz hízni. A judo valószínűleg segít mint ahogyan az összes sport segíti a csontok növekedését. Sportolj sokat, igyál tejet és reménykedj:)
2011. szept. 21. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
én is ekkora vagyok és én is szeretnék nőni még de szerintem fogok is, ahogy te is. 24 éves korig nőhet egy férfi
2011. okt. 16. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Imadom amikor sok buta ember okoskodik, ne haragudjatok meg, de ha nem tudsz megfelelo valaszt adni a feltett kedesre barmilyen meglepo is nem kotelezo valaszolni ez nem temazaro dolgozat. Na szoval, aki nem tanult antropologiat es genetikat az ne szoljon bele. Koszonom. Szoval a magassagod = genetika (60%) + kornyezeti hatasok (40%). Kornyezeti hatasok alatt ertem a csaladi hattered, eletvitel, taplalek, mozgas. Mondok egy hulye peldat anyud 190, apud 200centi, de te egy lusta elhizott es egeszsegtelen eletmodot elsz nem leszel 200centi ez nem igy mukodik h ja hat genetika azt pa. Javaslom mozogj eleget napi 20perc friss levegon, vitamin dus etelek, stbstb. Vegezz nyujto gyakorlatokat h a szalagjaid engedjek a csontjaidnak a novekedest. Novekedesi hormon szintedet noveli a szauna hasznalata, a rovid sprinteles, elegendo alvas. Remelem egeszen jol kifejtettem ha valamit kihagytam kerem jelezze.
2014. dec. 12. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!