Mi a véleményetek a napi (minimum)5x tanévkezdéssel kapcsolatos kérdésekkel?
Engem nagyon idegesít ez a sok egysíkú kérdést. Ugyanez volt az érettségi előtt is. Láss csodát, lezajlott az érettségi
A sok kérdést kiíró azt képzeli, hogy itt a gyakorin jobban értesült emberek válaszolnak, mint az operatív törzs tájékoztatói.
#4 Értem, hogy mindenki tudni szeretni, hogy mi lesz. Engem is érdekel, hogy vissza mehetek-e az 5. évre vagy sem, mi lesz a kolikkal, milyen szabályok lesznek stb. De nem kérdezem meg mikor látom már, hogy más feltette, hanem elolvasom a hozzászólásokat.
Viszont azt már nem értem meg, hogyha előtte kb 1 órával feltették pontosan ugyanazt a kérdést és mindig arra jutottak, hogy senki nem tudja, hogy mi lesz szeptemberben akkor miért kell újra és újra feltenni pár óránként?Már júniustól kezdve, amikor még csak a nyári szünet kezdődött el. Ennyire nem olvassák el más ember kérdéseit vagy tényleg egy ember teszi fel újra és újra? Nem ez lenne az első ilyen eset, a papíros fiú rendszeresen eljátsza.
Érettségi előtt is másfél héttel döntöttek nem örültünk neki annyira ,de még mindig többre tartottuk, mintha május 3-án este jelentették volna be.
Gondolom kivárnak még pár hetet, hogy mi lesz, milyen szabályokat kell bevezetni, stb.. Ha egy ilyen hírt bejelentenek majd a csapból is ez fog folyni. Ahogy írtad, hogy megérted,hogy nem akarnak a levegőbe beszélni, de ettől függetlenül fontos lenne pontos információ.Pár hete már bejelentették, hogy hagyományos oktatásra készülnek, ennél többet nem tudnak értelemszerűen mondani még. Kb a suli kezdés előtt 4 héttel még mindig több információ, mint amikor az online oktatásra át kellett állni azonnal vagy az érettségin kik vehetnek rész. Azt is megértem, hogy az emberek fusztráltak, de még mindig jobb ez, mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!