Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a napi...

Mi a véleményetek a napi (minimum)5x tanévkezdéssel kapcsolatos kérdésekkel?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít már, mert ugyanazt kérdezik meg pár óránként már júniustól. Ennyire nem olvassák el más ember kérdését? Szerintetek nehéz megérteni ezeknek a kérdezőknek, hogy időben mindent elmond majd a OT(Operatív Törzs) és/vagy OH (Oktási Hivatal)?

2020. aug. 9. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Jó, hogy megkérdezik ennyiszer
Semlegesen állok hozzá
Teljesen idegesít már
30 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Engem nagyon idegesít ez a sok egysíkú kérdést. Ugyanez volt az érettségi előtt is. Láss csodát, lezajlott az érettségi

A sok kérdést kiíró azt képzeli, hogy itt a gyakorin jobban értesült emberek válaszolnak, mint az operatív törzs tájékoztatói.

2020. aug. 9. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Abból a szempontból megértem, hogy biztosan sok embert izgat a téma, személy szerint nekem is már előre hányingerem van, ha elképzelem, hogy továbbra is online oktatás lesz. Viszont nyilván itt sem fog senki több választ kapni a kérdéseire, mint máshol.
2020. aug. 9. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Az hogy ma te vagy a hatodik...
2020. aug. 9. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Megértem. Értem, hogy egyelőre nem tudják még, normál oktatásra készülnek és majd kiderül, hogy mi lesz a második hullámmal, akár a döntést követően is lehetnek változások stb., viszont egyetemistaként én is nagyon szeretném már tudni. A lakhatás szempontjából szerintem például nagyon nem mindegy, hogy mi lesz szeptembertől... be kell-e járni vagy sem, minden órára vagy csak részben, lesz-e kollégium, kell-e albérlet... én ezeket nem az utolsó pillanatban szeretném megtudni. Az én szakom digitális formában is egész elviselhetően működik, de pl. sok helyen van gyakorlat és ezt a “majd be tudják pótolni” dolgot sem lehet a végtelenségig húzni. Nekem is ez lesz majd az utolsó évem, szakdolgozatot kell írni, ha bezár az egyetem, akkor bezár a könyvtár is, valakinek kísérletek is kellenek a megírásához stb. Szóval szerintem jó lenne, ha lenne valami pontos információ, mert ez a bizonytalanság csak feszültséget, frusztrációt, aggodalmat stb. termel és ez nem jó. Még egyszer mondom, hogy megértem, hogy senki nem akar a levegőbe beszélni és csak úgy ilyen-olyan döntéseket hozni. Csak azt mondom, hogy én megértem, hogy miért születik ez a sok kérdés. Nyilván nem itt fognak válaszokra találni, de kibeszélni ki lehet.
2020. aug. 9. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:
3# Egyébként, ha el olvastad volna a leírást akkor tudnád, hogy engem nem az aktuális iskolanyitás érdekel, hanem az hogy ennyire buták az emberek, hogy többet tudnak meg itt, mint az OTtől vagy csak unatkoznak. Esetleg egy ember teszi fel e őket, mint a papírgyüjtéses kérdéseket pár naponta.
2020. aug. 9. 19:36
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 Értem, hogy mindenki tudni szeretni, hogy mi lesz. Engem is érdekel, hogy vissza mehetek-e az 5. évre vagy sem, mi lesz a kolikkal, milyen szabályok lesznek stb. De nem kérdezem meg mikor látom már, hogy más feltette, hanem elolvasom a hozzászólásokat.

Viszont azt már nem értem meg, hogyha előtte kb 1 órával feltették pontosan ugyanazt a kérdést és mindig arra jutottak, hogy senki nem tudja, hogy mi lesz szeptemberben akkor miért kell újra és újra feltenni pár óránként?Már júniustól kezdve, amikor még csak a nyári szünet kezdődött el. Ennyire nem olvassák el más ember kérdéseit vagy tényleg egy ember teszi fel újra és újra? Nem ez lenne az első ilyen eset, a papíros fiú rendszeresen eljátsza.

Érettségi előtt is másfél héttel döntöttek nem örültünk neki annyira ,de még mindig többre tartottuk, mintha május 3-án este jelentették volna be.

Gondolom kivárnak még pár hetet, hogy mi lesz, milyen szabályokat kell bevezetni, stb.. Ha egy ilyen hírt bejelentenek majd a csapból is ez fog folyni. Ahogy írtad, hogy megérted,hogy nem akarnak a levegőbe beszélni, de ettől függetlenül fontos lenne pontos információ.Pár hete már bejelentették, hogy hagyományos oktatásra készülnek, ennél többet nem tudnak értelemszerűen mondani még. Kb a suli kezdés előtt 4 héttel még mindig több információ, mint amikor az online oktatásra át kellett állni azonnal vagy az érettségin kik vehetnek rész. Azt is megértem, hogy az emberek fusztráltak, de még mindig jobb ez, mint a semmi.

2020. aug. 9. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem zavar, csak azt tükrözi hogy ez egy olyan kérdés, ami most nagyon sok embert foglalkoztat. Csak nem nyitom már meg ezeket, és kész.
2020. aug. 9. 22:37
 8/8 anonim válasza:
Ez is egy tanévkezdéssel kapcsolatos kérdés, vagyis csak hosszabb lett tőled a sor. A “nem csak engem idegesít” típusú kérdések sokkal idegesítőbbek. Főleg hogy igazából kijelentések.
2021. szept. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!