7. osztályba milyen tanszerek és milyen füzetek szükségesek?
Köszi! :)
(Az iskolatáskát+tolltartót magamtól is kitaláltam.:D Nem kötözködésből írom csak nem bírtam kihagyni.)
A füzetek amiket leírtál A5 vagy A4-esek? Számológépre nincs szükség? Valamit még tavaly év elején említett a tanár, de nem lehetett érteni.(A számológéppel kapcsolatban)
Igen, de azoknak milyen? Sima, vonalas, kockás?
(Köszi!:))
És még annyi, hogy ha egy ilyen gépet vesztek meg van oldva a középsuli előtti gépvásárlás. (Persze ha a gyerek nem töri össze).
1. és előző voltam
Köszönöm! :)
Azért kérdeztem, hogy mekkorát írtál, mert nem mindegy, hogy 10 db. A4-es vagy A5-ös füzet.:)
A mappát már 5.-től kérték úgyhogy azt tudtam.
A számológépből szerintem olyat is fog kérni a tanár, mert szokott mutatni a számológépen dolgokat.(Mi mire való, hogy tisztában legyen mindenki vele.)
Tudományos számológépnek hívják. Megéri egy jót venni, középiskolában elengedhetetlen. Kötelező felszerelések közé tartozik.
Persze nagyon sok helyen, gimikben nem engedik első évben használni. Másodiktól már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!