Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek valójában tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valójában tényleg csak Gigachad kell, a többi mellébeszélés?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz az, hogy a nők legfeljebb addig érik be kevesebbel, amíg nincs lehetőségük egy ilyen hibátlan férfit, vagy ehhez hasonlót megszerezni?

Ez itt a világhírűvé vált Gigachad aka Ernest Khalimov, aki annyira tökéletes, hogy még a létezését is kétségbe vonták:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=49R3ZQd3DIw

Ha így néz ki korunk férfiideálja, akkor a férfiak többségének befellegzett. Ezzel nem lehet versenyezni sajnos. Ideje szembesülni a tényekkel.

2022. jún. 17. 14:22
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek magyarázd meg, hogy egyáltalán hogyan lehet az emberi szépséget egy 1-től 10-es skálára redukálni, arra nem is figyelve, hogy konkrétan az összes embernek más ízlése és elvárása van? Senki sem homogén massza.
2022. jún. 17. 20:50
 42/48 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem kérdezőnél az átlagos a természetes megfelelője lett. Szóval akinek nincs feltöltve a szája, a melle, nincs felhúzva a szemöldöke, nincs póthaja és nem fest magának másik arcot, az átlagos, hiába van szép arca. Ugyanez férfi verzióban - aki nem testépítő, ebből kifolyólag kockafej, nincs szétszolizva, nincs formára nyírt szakálla, szedett szemöldöke, nem gyantáztat az már csak átlagos lehet.

Amúgy megfigyeltem ezt a jelenséget, nem csak itt. Valami nagyon eltolódott.

2022. jún. 18. 07:40
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

40

Azt mégis miből szűrted le, hogy átlag közeli pasival sosem jönnék össze? Mondtam egy rossz szót rájuk?

Nyilván az ÁTLAGOSAT nem fogjuk észrevenni az utcán, hiszen megszokott, gyakori, mindennapi - ez logikus.

De attól még egy közösségben, baráti társaságban, munkahelyen simán észreveszem, ha a személyiségével kitűnik... Össze is jöttem már párral.

Az átlagos nőt meg szerintem meglepően jól lőtted be - feltéve ha te is ez a korosztály vagy. Azt hittem, hogy valami nagyon fullos csajok lesznek, de tényleg átlagosnak mondanám őket! Szóval ebben ÉN(!) igazat tudok adni neked.

2022. jún. 18. 10:37
 44/48 anonim ***** válasza:
89%

Feltettél egy kérdést, mintha valaszt várnál. De nem, te nem választ semmit, hanem a kretén hülyeségedet bizonygatod, mindenkit meg akarsz győzni.

Ennek mi értelme?

Egyszer szét fogjak rúgni a piCHADat.

2022. jún. 18. 10:55
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
#40 a második kép tényleg átlag, vagy valamivel alatta van. Az első viszont nekem bejön, szóval ebből is látszanak az ízlés beli különbségek.
2022. jún. 18. 11:12
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
A bátyjánál kicsit sok volt a teszto, meg a növi! :D
2022. jún. 20. 07:50
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy jó a forma így 50 felett, elismerésem, de a témához kapcsolódva, azért nem feltétlenül csak az ilyen stílusú férfiaknak vannak nagyon szép feleségei, barátnői.
2022. jún. 20. 08:14
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező Bátyja, várjál már! Há' a linkelt videó kommentjei között van ám okosság, amit akár Te is megfogadhatnal, hogy milyen a Giga chad:

Improves himself

Helps others improve themselves

Chooses self-improvement over sexual encounters

Eats his vegetables

Works out every single day

Loves his mother and father and respects his elders

Helps people less fortunate than him

Strives to be the idealized version of himself

Is humble about his achievements

Zöldség mellé menjen hús is, abban van a fehérje, a többihez nincs mit hozzáfűzni.

2022. jún. 20. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!