Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek valójában tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valójában tényleg csak Gigachad kell, a többi mellébeszélés?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz az, hogy a nők legfeljebb addig érik be kevesebbel, amíg nincs lehetőségük egy ilyen hibátlan férfit, vagy ehhez hasonlót megszerezni?

Ez itt a világhírűvé vált Gigachad aka Ernest Khalimov, aki annyira tökéletes, hogy még a létezését is kétségbe vonták:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=49R3ZQd3DIw

Ha így néz ki korunk férfiideálja, akkor a férfiak többségének befellegzett. Ezzel nem lehet versenyezni sajnos. Ideje szembesülni a tényekkel.

2022. jún. 17. 14:22
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
91%
A kellemetlen brutális tény az, hogy csak te kerülsz önkívületi állapotba tőle. Ne is próbáld senkinek se bemagyarázni, hogy a lányokat szereted, 2022 van, nyugodtan vállald fel, hogy meleg vagy.
2022. jún. 17. 14:38
 12/48 anonim ***** válasza:
92%

Ez a férfi iszonyat taszító. A teste aránytalan, az izmai ijesztően hangsúlyosak, a feje plasztikai műtétek sorozatát sejteti. Az egész pali természetellenes, komikus hatást kelt. Olyan, mint a tesóm akciófigurái, amivel kiskölyökként játszott. :D

És amúgy ezt úgy mondom, hogy nem tagadom, sok konvencionálisan vonzó férfi tetszik nekem, tehát nem olyan hűűűűű, de alternatív az ízlésem.

Nekem Taika Waititi, a fiatal Mads Mikkelsen és Johnny Depp, Thimotheé Chalamet vagy Tom Hiddleston a jó pasi, nem ez a játékbábu. :D

2022. jún. 17. 14:39
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Most leleplezem a nagy titkot...

I G E N !

A gigachad kell nekünk!

Remélem sikerült egyer s mindenkorra lezárnom ezt a diskurzust.

2022. jún. 17. 14:41
 14/48 anonim ***** válasza:
95%

Nem akarok body shamingelni vagy hasonlók, de akik belinkeltél az konkrétan úgy néz ki mint egy alig emberformájú torzszülött; ha el kéne töltenem akár 5 percet egy légtérben akkor lenne minimum 10 pánikrohamom. Nem hasonlít tényleges emberre, inkább olyan mint egy próbababa, vagy egy megelevenedett rajzfilmfigura.

"uncanny valley" kategória.

Csak reménykedni tudok hogy photoshopolva van, és nem ilyen formában létezik a való életben.

Neked meg fogalmad sincs a nőkről meg az ízlésükről; gondolom ahelyett hogy kimozdulnál és megtapasztalnád hogy milyen az emberek társasága, a szobában, gigachad memeket görgetve pazarlod az életed.

Ezt a szomorú világnézetet kár felhordani ide, gykra.

2022. jún. 17. 14:42
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

14

Uncanny valley... 😂

Basszus, és tényleg. Valami ilyet éreztem én is!

2022. jún. 17. 14:43
 16/48 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok meleg, de férfi szemmel is belátható és én el is ismerem, hogy ilyen kifogástalan külső mellett egyszerűen nem lehet labdába rúgni. Nem kell jófejkedni, nincs rá szükség, ez a valóság. Én úgy gondolom, hogy eljön a nap, amikor a nők fogják követelni, hogy a hozzá hasonlóak tarthassanak legalább 30-40 feleséget, és önként fognak háremekbe vonulni miattuk.

Az lesz az a pillanat, amikor a férfitársadalom nagy része végleg becsukhatja az ajtót.

2022. jún. 17. 14:49
 17/48 anonim ***** válasza:
92%

16

De, barátom, a rossz hír az, hogy te csatak b.zi vagy.

Ez a férfiszerűség olyan távol van a nők ideáljától, mint te a Magyar Tudományos Akadémia tagságától. (Nagyon messze.)

2022. jún. 17. 14:54
 18/48 anonim ***** válasza:
91%

Ez az ember egy baltaarcú állat. Nekem a szép férfiak tetszenek. Főleg akiknek van mimikájuk, és tudnak mosolyogni.

[link]

[link]

Nem, nem vagyok tizenéves rajongó, elmúltam 30. Ezek a pasik pedig szépek, és egy férfi igenis lehet szép (ami közel sem a vikingharcos típusú "férfiasságot" jelenti), a nők jelentős részének pedig ez nagyon bejön. Többnek, mint ahánynak a vikingek.

2022. jún. 17. 14:57
 19/48 anonim ***** válasza:
90%
Semmi jófejkedés nincs abban, hogy hányingerünk van a linkelt pasitól. Ettől még téged ugyanúgy egy szardarabnak gondolunk, ne aggódj.
2022. jún. 17. 14:57
 20/48 anonim ***** válasza:
91%
Én elismerem férfiként, ha valaki jóképű, de ez egy borzalom. Nem hinném, hogy a nők többségének ez jönne be.
2022. jún. 17. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!