Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek valójában tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valójában tényleg csak Gigachad kell, a többi mellébeszélés?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz az, hogy a nők legfeljebb addig érik be kevesebbel, amíg nincs lehetőségük egy ilyen hibátlan férfit, vagy ehhez hasonlót megszerezni?

Ez itt a világhírűvé vált Gigachad aka Ernest Khalimov, aki annyira tökéletes, hogy még a létezését is kétségbe vonták:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=49R3ZQd3DIw

Ha így néz ki korunk férfiideálja, akkor a férfiak többségének befellegzett. Ezzel nem lehet versenyezni sajnos. Ideje szembesülni a tényekkel.

2022. jún. 17. 14:22
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
95%
Nő vagyok, de engem ezek a fajta hapsik taszítanak :D szeretem ha egy férfi kondizik, de az ilyenek mint amit linkeltél, inkább gorillára hasonlítanak. A Trónok harcából se Khal Drogo jött be (az is ilyesmi kinézetű) , hanem Havas Jon.
2022. jún. 17. 16:24
 32/48 anonim ***** válasza:
4%

Igen, az informatikusok csorok.....

38F incel

2022. jún. 17. 16:57
 33/48 anonim ***** válasza:
96%

Nem, valójában ti vagytok elmebetegek és pont ezért fogtok megrohadni egyedül.

A többi tényleg csak mellébeszélés. Az egész incelkultúra egy hatalmas ócska mellépofázása annak, hogy retek emberek vagytok, akik megérdemlik a sorsuk.

2022. jún. 17. 17:05
 34/48 anonim ***** válasza:
93%
Nem, az átlagosak is kellenek nekik, csak az olyan selejtek nem, mint te.
2022. jún. 17. 19:58
 35/48 A kérdező kommentje:

34. Ja igen, és az, hogy mi az átlagos, az természetesen a nők irreális mércéjétől függ. Spoiler; ilyen az "átlag" (=Chad):

[link]

2022. jún. 17. 20:15
 36/48 anonim ***** válasza:
91%

Egy képet nem tudsz elküldeni... :DDDDD

Amúgy kíváncsi lennék, neked milyen az átlag nő. Linkelhetnél egy képet róla. (Már amit meg is lehet nyitni.)

2022. jún. 17. 20:18
 37/48 A kérdező kommentje:

Akkor újra. Ilyen egy átlag férfi a nők szemében:

[link]

Ez a kőkemény valóság, ezzel a teherrel kell élnünk nekünk férfiaknak.

2022. jún. 17. 20:23
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon jó pasi. Te miről beszélsz?

Fiatal, az arca szabályos és kifejezetten szép, a haja dús, jó a frizurája és kigyúrt.

ILYEN az átlag férfi:

[link]

--> Se csúnya, se szép. Soha fel nem tűnne nekem az utcán sem a jóképűségével, sem a rondaságával.

Az átlag nőről viszont még mindig várom a képet.

2022. jún. 17. 20:29
 39/48 anonim válasza:
100%
Hát nekem mint nő abszolút nem jön be és még nem is találkoztam olyannal akinek igen
2022. jún. 17. 20:37
 40/48 A kérdező kommentje:

38. Teljesen mindegy, akkor te egy átlag közeli pasival sosem jönnél össze. Az a lényeg, hogy a 6/10 alatti férfiak diszkriminálva vannak és észre sem vesznek minket.

Átlag nők:

[link]

[link]

2022. jún. 17. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!