Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek valójában tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek valójában tényleg csak Gigachad kell, a többi mellébeszélés?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz az, hogy a nők legfeljebb addig érik be kevesebbel, amíg nincs lehetőségük egy ilyen hibátlan férfit, vagy ehhez hasonlót megszerezni?

Ez itt a világhírűvé vált Gigachad aka Ernest Khalimov, aki annyira tökéletes, hogy még a létezését is kétségbe vonták:

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=49R3ZQd3DIw

Ha így néz ki korunk férfiideálja, akkor a férfiak többségének befellegzett. Ezzel nem lehet versenyezni sajnos. Ideje szembesülni a tényekkel.

2022. jún. 17. 14:22
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, te már most végleg becsukhatod azt a bizonyos ajtót...
2022. jún. 17. 15:04
 22/48 anonim ***** válasza:
15%

Az a baj, hogy nincs gigachad, mert a nok hipergamiaja vegtelen. A kedvencem az a bizonyos OkCupid-os felmeres, a nok ugy ertekeltek a ferfiakat, hogy a "most attractive" 0% lett.

38F incel

2022. jún. 17. 15:15
 23/48 anonim ***** válasza:
91%

22

Ja, mert a nőknek kell valamiféle lelki ráhangolódás, ismeretség, szeretet, hogy a "most attractive" kategóriába soroljon valakit. Ügyes megfejtés. 😉

2022. jún. 17. 15:20
 24/48 anonim ***** válasza:
95%

#16 akkor hogy lebet hogy rengeteg másinak pasinak van párja? Csak te vered erre a pasira, a nőknek közel nem ez kell.

Szerintem baromi ijesztő ahogy kinéz. Túl nagy, túl izmos, túl szőrös.

2022. jún. 17. 15:21
 25/48 anonim ***** válasza:
94%
Téveszmének nevezzük azt, amikor valaki konkrét ellentmondás ellenére is igazolja a gondolatait. Pl kedves kérdező barátunk, aki nem fogja fel, hogy senki nem csorgatja a nyálát Gigacsed ellen és csak a saját kisebbségi komplexusát nyomatja.
2022. jún. 17. 15:31
 26/48 anonim ***** válasza:
91%
Gigacsedért*
2022. jún. 17. 15:31
 27/48 anonim ***** válasza:
92%

25

Neki áll a bréje attől a pasiszerűségtől, na... Azt hiszi, a nők is ezt szeretik...

2022. jún. 17. 15:33
 28/48 anonim ***** válasza:
87%
27 figyelj engem nem zavarna, ha azt akarná, hogy ez az aránytalab karikatúra a farkára húzza, de akkor ne hazudjon már mindenkinek.
2022. jún. 17. 15:35
 29/48 anonim ***** válasza:
94%

28

Így menekül a látens homoszexualitása ellen, amivel amúgy SEMMI baj nem lenne.

2022. jún. 17. 15:51
 30/48 anonim ***** válasza:
92%
Én egy kis csóró nyominger informatikus vagyok. Mégis van barátnőm. 🤷‍♀️ Ha rólad van szó, akkor nem csodálom hogy tovább lépnek. Szerintem ilyen mentalitással egy igényesebb meleg vagy biszex hapsinak se kellenél.
2022. jún. 17. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!