Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire ez a sok mellébeszélés?
Figyelt kérdés
Egyes ismerkedő férfiak és nők tényleg azt hiszik, hogy mindenki most jött le a falvédőről és nem tudják, hogy a hangulatember, temperamentumos, kényelmes, szabadszellemű, büszke/öntudatos, molett/mackós az borderline, indulatkezelési problémás, lusta, qrva/qrvapecér, hím/nősoviniszta, g@cidagadt...stb? Vagy azt hiszik, hogy így csinálhatják/oké a másiknak?2019. aug. 23. 14:50
2/13 A kérdező kommentje:
Vagy abból az x emberből, aki ezeket a megfeleléseket mutatta. Szokott még az őszinte és abunkó között is egyenlőségjel lenni. 😃
2019. aug. 23. 14:57
3/13 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Én őszintén leírom higy egy bunkó műveletlen senkiházi dagadt kisfarku ronda szegény szűz vagyok. És teljessen fel vagyok háborodva ha ezt a nők nem tolerálják. Egyenlőséget mindenkinek
4/13 A kérdező kommentje:
A kisfarkúnak mi a szép neve? 😃
2019. aug. 23. 15:04
5/13 anonim válasza:
a ducit en is szoktam irni, nem tartom magam gec!dagadtnak. de nem vagyok vekony se. 165/70. persze lehet ez mar masnak nagyon dagadt, de a dagadtskalan szerintem en elegge alul vagyok meg:D
amugy meg nyilvan senki se fog magarol teljesen negativ dolgokat leirni egy bemutatkozasban, mint ahogy egy allasinterjun se mondod azt a mondj 1 rossz tulajdonsagot kerdesre h reszegen ribiskedsz a ceges bulin v akkora pletykafeszek vagy es mindenkit fursz magad korul.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó utolsó, hogy ez egyetlen ember tulajdonságainak öszessége, hanem egy egy ember egy egy tulajdonsága, ami mellett vannak jók is, így nem kellene elkenni, mert egyrészt foglalkoznia kellene vele, másrészt nem enyhén van jelen, ahogy mondja, hanem ahogy "lefordítottam".
2019. aug. 23. 15:23
7/13 anonim válasza:
en ertem, de senki nem fogja leirni egy tarskereson, h manias depresszióm van vagy h gecodagadt.:D ez eleg fura elkepzeles.
8/13 A kérdező kommentje:
Nyilvánosan nem is kell, de személyesen jobb lenne, ha azt mondaná, ami a helyzet.
2019. aug. 23. 15:31
9/13 anonim válasza:
Nekem ne mondhassa senki a hangulatember helyett hogy ő igazából borderline mert nem fogom érteni, a hangulatembert azt értem a ducit is értem. Igazából az összeset értem az első felsorolásból, másodikból is néhány érthető de felesleges dramatizálni.
10/13 anonim válasza:
Az emberek nagy része nem szereti nyersen, kíméletlenül nevén nevezni a dolgokat, kognitív disszonanciát okoz bennük. Arról nem is beszélve, hogy egy reklámfelületen, mint a társkereső nyilván nem az őszinteség fog dominálni, mert ezek arra valók, hogy eladd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!